Лий Карсли e възможен кандидат за мениджър на Бирмингам

Лий Карсли е в полезрението на собствениците на Бирмингам за да стане новият мениджър на клуба на пълен работен ден, според източника Скай спорт.

Карсли, който работи в клуба като мениджър по професионално развитие, е възможно да подпише след освобождаването на Хари Редняп в събота.

Според източника  ирландецът е впечатлен от тази възможност, въпреки че не са се състояли официални разговори.

Карсли трябва да проучи условията на офертата, тъй като неотдавна прие ролята на помощник-мениджър на националния отбор на  Англия под21.

В предстоящия мач от Чемпиъншип на Англия на 23 септември Бирмингам гостува на дарби Каунти.

 

Нека Ви напомним, че всички страхотни пазари. На които bet365 предлагат достъп, включително и На Живо  са достъпни и за мобилен телефон или таблет с bet365 Навсякъде. Прочетете условията, които важат за спечелване на бонуса на страницата на bet365. Гледайте На Живо футболни мачове от всички краища на света с bet365 Livescore.

Вижте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365.

Bet365 е един от най-добрите букмейкъри в историята на онлайн хазарта. Основан е през 2000 г. в английския град Стоук (Стоук он Трент). Компанията предлага спортни залагания, покер, казино игри и бинго. Предлага залагания на живо, предавания на живо и залагания на живо, директно през сайта. За спортни игри и залагания, bet365 има лиценз, който се регламентира от Комисията по хазарта на Гибралтар.

Автор: Бет – БГ / Bet – BG