Лингби – Сондериске четвъртък 19 Април

Двубоят между Лингби – Сондериске ще се проведе на 19 март (четвъртък) от 19:00 часа в среща от Супер Лигата на Дания. Лингби и Сондериске са на път да се срещнат за втори път само за пет дни. Поводът е същият, тъй като отборите са на път да изиграят три обратни финала на Група Б в Кръга за обратно изкупуване до края на кампанията.

Коефициентът за победа на Лингби е 4.00. Равенството в сблъсъка е оценено на 3.80Коефициентът за победа на Сондериске е 1.80 Вижте ТВ Програма за мача тук.

Лингби – Сондериске:  Двубой статистика

Sonderjyskе взе седем точки от три срещи в лигата с Лингби този сезон. Въпреки това, те не отбелязаха повече от веднъж в някоя от тези срещи, докато De Konegbla успя да намери мрежата в последните два сблъсъка на H2H.

Lyngby обаче бяха много по-успешни в миналото и те са тези, които поведоха статистиката с четири победи в 19-ата среща срещу SonderjyskE.

Интересно е да се отбележи, че само една от последните седем срещи от статистиката донесе три или повече гола.

 

Лингби – Сондериске: Прогноза

SonderjyskE знаеше как да задържи нещата зад гърба през последните седмици. Те допуснаха само един гол в последните три мача. Хората на Клаус Норгаард не направиха много в другия край, макар че не успяха само два пъти в последните три мача в състезанията. Ето защо нашата най-добра опция за залагания ще бъде под 2.5 гола.

Сега, вместо да отидем за далечната победа на 1.80, бихме ви посъветвали да преследваме правилния резултат, тъй като оценката 0-1 е с висок коефициент. Това беше най-честата част от резултатите в последната история на H2H между тези две страни.

Оферта bet365 информира, че всички страхотни пазари. На които bet365 предлагат достъп, включително и На Живо. Са достъпни и за мобилен телефон или таблет с bet365 Навсякъде. Прочетете условията, които важат за спечелване на бонуса 100euro bonus на страницата на bet365. Гледайте бет365 лайв На Живо. Футболни мачове за Супер Лига на Дания от всички краища на света с Bet365 Livescore. Основни спонсори на събитието: Carlsberg, Froes, Davidsen.

Следвайте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365. Бъдете информирани и не пропускайте събития с нашата Фейсбук страница.

Bet365 Livescore предава на живо футболни мачове от всички краища на света. Те също предлагат на живо срещи от следните лиги и шампионати: FIFA, UEFA, Шампионска лига. Италия Серия А, Висша лига, Ла Лига, Лига 1 Франция, Руска Премиер Лига, САЩ Висша лига, Бундеслига, Лига Европа, Чемпиъншип. Мондиал 2018, Турска Суперлига, БГ Футбол и други. Във Фейсбук можете да откриете програма на предстоящи спортни срещи. Kоито ще бъдат предавани пряко. Както и прогнози за футбол, съвети за залози, коефициенти, класиране, резултати и статистика. Актуални новини за трансфери, контузии, отбори и турнири.

Автор: Бет – БГ / Bet – BG