Лион – Бенфика вторник 05 Ноември

Двубоят между Лион – Бенфика ще се проведе на 05 Ноември (вторник) от 22:00 часа в среща от УЕФА Шампионска лига. Група G е най-строгата в Шампионската лига, тъй като има много малко между всяка от четирите страни, които имат амбиции да излязат от групата.

Коефициентът за победа на Лион е 1.95Равенството в сблъсъка е оценено на 3.60. Коефициентът за победа на Бенфика е 3.80Вижте ТВ Програма за мача тук.

Коефициентите са валидни към момента на публикуване на събитието и подлежат на промяна. За повече информация и актуални коефициенти, кликнете на банера.

Лион – Бенфика: Двубой Статистика

Sl Benfica са в победна серия от 5 мача.

Лион – Бенфика: Прогноза

Предвид лошите резултати на Лион в тази конкуренция, ние не ги подкрепяме да вземат точките тази седмица. Техният низ от равенства у дома включва няколко силни резултата, но защитните им проблеми продължават да ги намаляват. bet-bg

Следвайте всички залози и прогнози за Шампионска Лига само по bet365. Бъдете информирани и не пропускайте събития с мобилното приложение на bet365 mobile. Ако все още нямате профил, имате право на начален бонус след bet365 регистрация. Повече новини за bet365 Champions League УЕФА Шампионска лига можете да прочетете на нашата страница bet-bg com.

Прогнозите ни за предстоящи срещи са внимателно проучени и предоставени добросъвестно, но не са гарантирани печалби. Съветваме ви да залагате отговорно и само с пари, които можете да си позволите да загубите.

18+ | Отговорна Игра | BeGambleAware.org

Автор: Бет-БГ.ком / BET-BG.com