Лион и Барселона завършиха 0:0

Лион и Барселона завършиха 0:0 в първия 1/8-финален мач помежду си от Шампионската лига . Всичко в този сблъсък предстои да се реши на реванша на 13 март на „Камп Ноу“, като резултатът оставя открити всички възможности. И двата тима имаха своите възможности да измъкнат победата. През първото полувреме гредата спаси Барселона, а през втората част стражът на домакините Антони Лопеш на няколко пъти отчая нападателите на каталунците.

Двубоят започна с положение пред вратата на Лион, но ударът на Усман Дембеле мина встрани. Минути по-късно каталунците получиха право да изпълнят пряк свободен удар,

но и Лионел Меси не успя да уцели рамката. В ответната атака Лион стигна до първи ударв очертанията на вратата. Нанесе го младият халф Усем Ауар, но вратарят на Барселона Марк-Андре тер Стеген плонжира и спаси.

В деветата минута германецът извади късмет, след удар отдалеч на Мартен Терие. Тер Стеген все пак успя да играе с топката, която се отби в напречната греда.

Това подейства като предупреждение за играчите на треньора Ернесто Валверде, които заиграха по-активно.В 19-ата минута стражът на домакините Антони Лопеш отрази удар отблизо на Дембеле.

Барселона се настани трайно в полето на Лион, но домакините се бранеха добре и успяваха да организират атаки, като умело задържаха топката в разиграванията. Към 20-ата минута играчите на Барселона бяха отправили осем удара в очертанията на вратата на Лион срещу два за съперника, но гол не падаше.

В 38-ата минута след продължително разиграване Дембеле опита нещо средно между удар и центриране, но Лопеш улови топката като изпревари Луис Суарес. Три минути преди края Сержи Роберто стреля, но доста слабо и не затрудни стража на Лион. Минута по-късно Дембеле стреля много опасно, като беше изпуснат от отбраната на Лион след подаване на Меси. Защитата на домакините обаче беше на мястото си при едно далечно подаване към Суарес. В ответната атака Лион организира добро нападение, завършило с удар на Терие, но неточен. Отговорът на Барса беше удар на Серхио Бускетс, след който реферът Джунейт Чакър свири края на първата част.

Второто полувреме започна с по-активна игра на Барселона, но първата голяма опасност беше пред вратата на каталунците. В 52-ата минута Бертран Траоре напредва отдясно и отправи топката към Мемфис Депай, който стреля много опасно, но топката мина на сантиметри от целта за радост на Тер Стеген. Депай беше в епицентъра на нова опасност пред вратата на Барселона в 60-ата минута. Каталунците загубиха топката в нападение, тя беше бързо изнесена към Депай, който нахлу в наказателното поле и центрира, но Тер Стеген пресече подаването. Минута по-късно германският страж отново излезе предвидливо и спря атака на Лион. Каталунците бяха близо до гол, но Луис Суарес не успя да се възползва, след като получи топката в близост до вратата. Уругваецът се завъртя и успя да нанесе удар, но топката срещна крак на защитник в бяло и излезе. В 64-ата минута Меси атакува отляво и стреля, но Лопеш отрази удара на аржентинеца.

В 70-ата минута Суарес направи нов голям пропуск, след като закъсня за едно прострелно центриране на Жорди Алба пред вратата на Лопеш, който улови топката. Пет минути по-късно уругваецът влезе в ролята на асистент на Алба, като му свали топката, но ударът на неговия съотборник не намери очертанията. Барселона натика своя съперник в половината му, като положенията следваха едно след друго, а домакините не успяваха да изнесат топката далеч от наказателното си поле. В 86-ата минута Меси настигна една топка на аутлинията и я върна към Бускетс, който стреля, но Лопеш спаси. Минута по-късно самият Меси стреля, но неточно, а ударът беше прекалено силен, за да успее Суарес да играе с глава и топката излезе в аут.

В 89-ата минута Меси беше спрян от Менди пред дъгата на наказателното поле. Той изпълни прекия свободен удар, но топката попадна право в стената. При добавката аржентинецът отново не успя да притесни сериозно Лопеш. В крайна сметка резултатът се запази и така развръзката остана за реванша на “Камп ноу”.

Всички мачове от Шампионска лига са валидни за промоцията на bet365 Бонус, където може да спечелите бонус върху печалбата от множествен залог преди мач. Прочетете условията, които важат за спечелване на бонуса на страницата на bet365. Гледайте На Живо футболни мачове от всички краища на света с bet365 Live. Трябва да имате средства в сметката си или да сте направили залог в последните 24 часа, за да се класирате.

Следвайте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365.

Следете разнообразни спортове с bet365 oferta в реално време с Мач На Живо. Тази bonus услуга Ви дава възможност да сте информирани за всичко по всяко време с bet365 login / bet365 регистрация. Насладете се на много спортове с bet365 bonus, включително Футбол, Баскетбол, Безйбол, Тенис, bet365 poker mobile и много други – след пряко предаване, това е най-добрият начин за проследяване на събитията с bet365 email.

Графиките и текстът се обновяват непрекъснато, за да Ви направят част от събитието и конзолата bet365 live streaming показва всички важни моменти по време на мача.

За определени спортове ще се покаже графика, заедно с пазарите bet365 live chat, малко преди началото на срещата. Може да увеличавате или намалявате тази графика по всяко време чрез стрелката. Ако за събитие има Пряко Предаване, може да изберете да гледате картина или Мач На Живо, както и bet365 koeficienti и bet365 залози чрез двете полета в горната част на тази секция. Срещите залози, прогнози и коефициенти са достъпни и на bet365 mobile italia.