Лион победи Монако с 3:2 BET365 BONUS

Кръгът в Лига 1 започна с изключително вълнуващ и стойностен сблъсък между Лион и Монако. Два от най-силните френски отбори сътвориха страхотен спектакъл, а радостта в края бе за домакините, които се наложиха с 3:2. В герой за тима на Брюно Женесио се превърна капитанът Набил Фекир.

Той се разписа на два пъти, включително и в последната минута на добавеното време, носейки трите точки на „хлапетата“.
Монако на два пъти догонваше, а при 2:2 Балде Кейта и Адама Траоре направиха непростими пропуски. Гредите на три пъти помогнаха на „монегаските“, но след удара от фаул на Фекир в 95-ата минута Даниел Субашич нямаше какво да стори.
Още в началото Люка Тусар уцели левия страничен с тълб с глава след центриране от корнер. Малко по-късно Мариано Диас пресира вратаря на гостите Субашич и топката отново се отби от гредата. По-добрата игра на Лион все пак бе възнаградена в 11-ата минута, когато Фекир центрира от левия фланг и Мариано засече на далечната греда за 1:0.
Монако отвърна мигновено. В 17-ата минута Маркош Лопеш беше изведен от дълбочина, напредна и спокойно прати топката покрай Антони Лопеш. В 23-ата минута Ферлан Менди намери Набил Фекир, а за капитана на домакините остана по-лесното и той върна преднината на Лион.
Двубоят продължи да е изпълнен с интеренси моменти и пред двете врати. В 34-ата минута Адама Траоре посрещна една отбита топка на границата на наказателното поле и с бомбен шут я заби под гредата за 2:2.
Въпреки отсъствието на Радамел Фалкао и Стеван Йоветич, Монако изглеждаше отлично в предни позиции. Отборът имаше няколко чисти положения през второто полувреме, но първо удар на Балде Кейта беше избит в корнер, а после Адама Траоре не успя да уцели опразнената врата.
В заключителната част на мача по-активни бяха домакините. Гредата попречи на Мариано Диас след негов прецизен изстрел от фаул, а попадение на Набил Фекир бе отменено заради съвсем тънка засада. В последните секунди обаче най-добрият футболист на „хлапетата“ получи шанс от статично положение и матира Субашич.
С победата Лион се изравни по точки с Олимпик Марсилия и Нант и ги измести от третото място благодарение на по-добрата си голова разлика. Загубата е втора за Монако и остави тима на Леонардо Жардим на втора позиция, на 3 точки зад Пари Сен Жермен.

Оферта bet365 информира, че всички мачове от Лига 1 са валидни за промоцията на bet365 Бонус за Евро Мачове. Където може да спечелите бонус до 100% върху печалбата от множествен залог преди мач. Прочетете условията, които важат за спечелване на бонуса на страницата на bet365. Гледайте На Живо футболни мачове от всички краища на света с Bet365 Livescore.

Следвайте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365.

Следете разнообразни спортове с bet365 oferta в реално време с Мач На Живо. Тази bonus услуга Ви дава възможност да сте информирани за всичко по всяко време с bet365 login / bet365 регистрация. Насладете се на много спортове с bet365 bonus, включително ФутболБаскетболБезйболТенисbet365 poker mobile и много други – след пряко предаване. Tова е най-добрият начин за проследяване на събитията с bet365 email.

Графиките и текстът се обновяват непрекъснато, за да Ви направят част от събитието и конзолата bet365 live streaming. Тя показва всички важни моменти по време на мача.

За определени спортове ще се покаже графика. Заедно с пазарите bet365 live chat, малко преди началото на срещата. Може да увеличавате или намалявате тази графика по всяко време чрез стрелката. Ако за събитие има Пряко Предаване, може да изберете да гледате картина или Мач На Живо. Както и bet365 koeficienti и bet365 залози чрез двете полета в горната част на тази секция. Срещите залози, прогнози и коефициенти са достъпни и на bet365 mobile italia.