Лихтенщайн – Армения 12 Октомври

Двубоят между Лихтенщайн – Армения ще се проведе на 12 октомври (събота) от 21:45 часа в среща от Квалификациите на УЕФА Евро 2020. Лихтенщайн взе първата си точка от квалификациите благодарение на равенството от 1:1 в Гърция миналия уикенд, докато Армения победи с 4-2 у дома срещу Босна и Херцеговина.

Коефициентът за победа на Лихтенщайн е 12.00. Равенството в сблъсъка е оценено на 7.00Залози за това Армения да победят се приемат с коефициент 1.25. Вижте нашата пълна футболна ТВ програма.

Коефициентите са валидни към момента на публикуване на събитието и подлежат на промяна. За повече информация и актуални коефициенти, кликнете на банера.

Лихтенщайн – Армения: Двубой статистика

Лихтенщайн не е побеждавал в последните си 10 срещи.
Лихтенщайн са в серия от 4 поредни домакински срещи без победа.

Лихтенщайн – Армения: Прогноза

Уверени сме, че и двата отбора ще отбележат гол в събота и сме предвидили краен резултат в полза на гостите Армения. Лихтенщайн са без победа в квалификациите досега, а гостите им Армения са играли наистина добре досега и дори биха могли да се класират за първото си европейско първенство, ако успеят да вземат положителни резултати в последните си четири мача от група Дж. bet-bg

Следвайте всички залози и прогнози за UEFA Euro2020 Футбол само по bet365. Насладете се на много спортове с bet365 на живо. Бъдете информирани и не пропускайте събития с мобилното приложение на bet365 mobile. Повече новини за bet365 Euro 2020 можете да прочетете на нашата страница.

Прогнозите ни за предстоящи срещи са внимателно проучени и предоставени добросъвестно, но не са гарантирани печалби. Съветваме ви да залагате отговорно и само с пари, които можете да си позволите да загубите.

18+ | Отговорна Игра | BeGambleAware.org

Автор: Бет–БГ.ком / Bet-BG.com