Лориан – Гренобъл понеделник 03 Септември

Двубоят между Лориан – Гренобъл от  Лига 2 на Франция ще се проведе на 03 септември (понеделник)  от 21:45 часа. Шестият кръг на френската Лига 2 ще бъде закрит с вечерен сблъсък между Лориент и Гренобъл.

Коефициентът за победа на Лориан е 1.83 в bet365.  Равенството в мача е оценено с 3.40.  Коефициентът за победа на Гренобъл е 4.50. Вижте ТВ Програма за мача  тук.

Коефициентите са валидни към момента на публикуване на събитието и подлежат на промяна. За повече информация и актуални коефициенти, кликнете на банера.

Лориан – Гренобъл: Статистика Н2Н

Като домакин, Лориен не е губил от Гренобъл в последните 3 срещи помежду им.
Лориен нямат загуба в последните си 8 мача.
Фабиен Лемоан има повече жълти картони (3) от всеки друг играч на Лориен. Youssouf M’Changama е с 2 за Гренобъл.

Лориан – Гренобъл: Прогноза

Това ще бъде един много интересен сблъсък и въпреки че домакините са леки фаворити, със сигурност няма да имат лесна задача. Ние ще подкрепим победата на Лориент тук и те ще трябва да могат да продължат своя добър реванш срещу опозицията си.

Очакваме обаче да видим много стегнат мач и тълпата да не може да се наслади на твърде много цели. Гостите трудно могат да се пропукат и те държат отбранителната си линия много стегнато. В този сблъсък няма да има повече от две цели.

Оферта bet365 информира, че всички мачове от Лига 2 са валидни за промоцията на google search bet365 Бонус за Евро Мачове. Където може да спечелите бонус до 100% върху печалбата от множествен залог преди мач. Прочетете условията, които важат за спечелване на бонуса на страницата на bet365. Гледайте бет365 лайв На Живо топ събития и футболни мачове от всички краища на света incognito с Bet365 Livescore. Официални спонсори на Лига 2 са: TAGHeuer.

В Бет-Бг можете да намерите актуални анализи и прогнози за Футбол , както и информация за оферти, бонуси и коефициенти на bet365. Всичко това, новини и лайв спортни събития са достъпни и на нашата Фейсбук страница.

 

bet365 Livescore предава на живо футболни мачове от всички краища на света. Те също предлагат на живо срещи от следните лиги и шампионати: FIFA, UEFA, Шампионска лига. Италия Серия А, Висша лига, Ла Лига, Лига 1 Франция, Руска Премиер Лига, САЩ Висша лига, Бундеслига, Лига Европа, Чемпиъншип. Мондиал 2018, Турска Суперлига, БГ Футбол и други. Във Фейсбук можете да откриете програма на предстоящи спортни срещи. Kоито ще бъдат предавани пряко. Както и прогнози за футбол, съвети за залози, коефициенти, класиране, резултати и статистика. Актуални новини за трансфери, контузии, отбори и турнири.

18+ | Отговорна Игра | BeGambleAware.org

Автор: Бет – БГ / Bet – BG