Лос Анджелис Лейкърс – Портланд Трейл Блейзърс bet365 live

Двубоят между Лос Анджелис Лейкърс – Портланд Трейл Блейзърс ще се проведе на 04 ноември (неделя) от 04:05 часа след полунощ българско време в сблъсък от редовния сезон на НБА. С помощта на новия си лидер Леброн Джеймс „езерняците“ ще се опитат да развалят серия от 16 последователни поражения от този съперник.

Залози за победа на Лейкърс се приемат с коефициент 2.35. Шансът за успех на Портланд е 1.64, а пазарът за общо над 237.0 точки в мача се котира със стойност 1.90.

Коефициентите са валидни към момента на публикуване на събитието и подлежат на промяна. За повече информация и актуални коефициенти, кликнете на банера. 

Лейкърс подчини трудно Далас Маверикс с 114-113 точки в сряда и спря поредица от две загуби в лигата. Калифорнийци имат баланс 3-5 от старта на кампанията, а като гост са спечели само един от четирите си сблъсъка до тук.

„Езерняците“ за малко да прахосат 18 точки преднина в двубоя срещу Далас в сряда. Но в крайна сметка овладяха своя спад и Леброн Джеймс не спести похвалите си затова. Джеймс завърши с 29 точки и има средно по 27.8 пункта, 8.6 борби, 8 асистенции и 2.1 откраднати топки тази кампания.

Портланд е трети в Западната конференция с шест победи и две загуби. В това число три успеха в четири домакинства. В четвъртък отборът на Тери Стотс надви Ню Орлиънс Пеликанс с 132-119 точки за третия си пореден успех в шампионата.

Трейл Блейзърс е сред лидерите по успеваемост от тройката този сезон. Като срещу Пеликанс тимът реализира 18 от 35-те си опита. Деймиън Лилард е голямото оръжие на домакините със средно по 29.1 точки на мач, а срещу „пеликаните“ вкара четири тройки от седем хвърляния. Морис Харклес пропусна последните три дуела и е под въпросителна.

Баскетболни мачове и новини от всички краища на света incognito с bet365 Livescore. Официални спонсори на NBA: Red Bull, McDonald’s, Netflix, Disney.

Следвайте всички залози и прогнози за Баскетбол само по bet365. Бъдете информирани и не пропускайте събития с нашата Фейсбук страница.

Прогнозите ни за предстоящи срещи са внимателно проучени и предоставени добросъвестно, но не са гарантирани печалби. Съветваме ви да залагате отговорно и само с пари, които можете да си позволите да загубите.

18+ | Отговорна Игра | BeGambleAware.org

Автор: Бет – БГ / Bet – BG