Лудогорец и Цюрих завършиха 1:1

Лудогорец не успя да усети вкуса на победата в тазгодишната компания в групите на Лига Европа. Българският шампион не записа успех и от шестия си опит. „Орлите“ завършиха 1:1 с Цюрих в последния си двубой. Равносметката на тима е две загуби и четири равенства.
Първото попадение в днешната среща вкара Одей в 22-ата минута, а в 45-ата Шверчок изравни.

Лудогорец може да съжалява, че не взе трите точки, тъй като създаде няколко чисти голови положения. Веднъж и гредата спаси швейцарския отбор, който почти не застраши вратата на Хорхе Броун.
Двата тима отделиха десетина минути за разузнаване и в началото на срещата бе спокойно на терена. В 13-ата минута Якуб Шверчок влезе навътре и шутира, но стражът на гостите заложи на сигурното и изби. При добавката Марселиньо не успя да намери целта.
Малко по-късно Шверчок нахлу мощно и се опита да намери Вандерсон, но малко не достигна на бразилеца да засече във вратата.
В 22-ата Цюрих успя да отбележи при първата си по-опасна атака. След центриране от фаул Одей опъна мрежата, след удар отблизо с глава – 0:1!
В 28-ата минута Марселиньо изведе сам срещу вратаря Шверчок, който първо не успя да овладее добре топката, а после и да прехвърли стража на швейцарците.
Три минути по-късно късметът изневери на Натанаел. Бразилецът изпълни майсторски пряк свободен удар, но напречната греда се оказа верен помощник на вратаря Ванинс.
В 45-ата минута Шверчок се възползва от грешка на бранител на Цюрих и с прецизен изстрел с вътрешната част на ходилото изравни – 1:1!
Първата голова ситуация през втората част бе пред вратата на Цюрих. Вандерсон бе изведен на добра позиция, но се забави да шутира и притичал играч на гостите изчисти в корнер. През вторите 45 минути гостите бяха доста вяли и плахи в атака .
Малко по-късно бразилецът отново пробва късмета си, но този път мерникът му се оказа неточен.
В 70-ата минута главният рефер не зачете гол на българския шампион заради засада на Сисиньо.
В 79-ата минута и пред Светослав Дяков се отвори добра възможност за отбелязаване на гол. Бившият национал обаче шутира твърде неточно.
В края на мача възпитаниците на Антони Здравков хвърлиха всички сили в атака и на два пъти застрашиха сериозно вратата на гостите от Швейцария. Първо Кешерю отправи мощен изстрел, но вратарят на Цюрих внимаваше и спаси. Последва остър набез на Сисиньо, който си извоюва отлична позиция за стрелба. Вместо да завърши атаката с изстрел, бразилецът реши да залъгва и сбърка, и по този начин равенството се запази.

Оферта bet365 информира, че всички страхотни пазари, на които bet365 предлагат достъп, включително и На Живо. Са достъпни и за мобилен телефон или таблет с bet365 Навсякъде. Прочетете условията, които важат за спечелване на бонуса на страницата на bet365. Гледайте На Живо футболни мачове за Лига Европа от всички краища на света с Bet365 Livescore.

Следвайте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365.

Следете разнообразни спортове с bet365 oferta в реално време с Мач На Живо. Тази bonus услуга Ви дава възможност да сте информирани за всичко по всяко време с bet365 login / bet365 регистрация. Насладете се на много спортове с bet365 bonus, включително ФутболБаскетболБезйболТенисbet365 poker mobile и много други – след пряко предаване. Tова е най-добрият начин за проследяване на събитията с bet365 email.

Графиките и текстът се обновяват непрекъснато, за да Ви направят част от събитието и конзолата bet365 live streaming. Тя показва всички важни моменти по време на мача.

За определени спортове ще се покаже графика. Заедно с пазарите bet365 live chat, малко преди началото на срещата. Може да увеличавате или намалявате тази графика по всяко време чрез стрелката. Ако за събитие има Пряко Предаване, може да изберете да гледате картина или Мач На Живо. Както и bet365 koeficienti и bet365 залози чрез двете полета в горната част на тази секция. Срещите залози, прогнози и коефициенти са достъпни и на bet365 mobile italia.