Лудогорец – Левски събота 12 Май

Двубоят между Лудогорец – Левски ще се проведе на 12 май (събота) от 18:00 часа в среща от Първа Лига на България. Лудогорец спечели 14 от последните си 15 мача.

Коефициентът за победа на Лудогорец е 1.57. Равенството в сблъсъка е оценено на 3.75. Коефициентът за победа на Левски е 4.75. Вижте ТВ Програма за мача тук.

Шампионът е в серия от осем поредни победи у дома, където има само една загуба. В пет от последните осем домакинства разградчани не допуснаха гол. Тимът от Разград има най-резултатното нападение в Първа лига с 86 гола. Тимът не се разписа само в три мача от първенството през този сезон. Лудогорец има най-добрата защита в Първа лига със само 17 допуснати гола. „Зелените“ не допуснаха гол в четири от последните пет мача в Първа лига.

Левски спечели три от последните си четири мача в Първа лига, като в другия мач записа равенство. Тимът на Делио Роси е с една победа от последните четири гостувания. „Сините“ пропуснаха да се разпишат само в два от последните си осем мача като гост. Левски вкара 11 гола в последните четири мача от Първа лига. Левски запази вратата си без гол само в две от последните 10 срещи от първенството.

Оферта bet365 информира, че ако тази среща завърши 0:0, bet365 ще върне губещите залози за Точен Резултат. Първо Полувреме/Краен Резултат и Скоркаст с офертата за Нулево Равенство – Отменен Залог. Прочетете условията, които важат за спечелване на бонуса 100euro bonus на страницата на bet365 ВХОД. Гледайте бет365 лайв На Живо. Футболни мачове за БГ Футбол от всички краища на света с Bet365 Livescore. Официални спонсори на събитието са: FedEx, Армеец, Mtel, bet365.

Следвайте всички залози и прогнози за Футбол само по бет365. Бъдете информирани и не пропускайте събития с нашата Фейсбук страница.

Bet365 Livescore предава на живо футболни мачове от всички краища на света. Те също предлагат на живо срещи от следните лиги и шампионати: FIFA, UEFA, Шампионска лига. Италия Серия А, Висша лига, Ла Лига, Лига 1 Франция, Руска Премиер Лига, САЩ Висша лига, Бундеслига, Лига Европа, Чемпиъншип. Мондиал 2018, Турска Суперлига, Български Футбол и други. Във Фейсбук можете да откриете програма на предстоящи спортни срещи. Kоито ще бъдат предавани пряко. Както и прогнози за футбол, съвети за залози, коефициенти, класиране, резултати и статистика. Актуални новини за трансфери, контузии, отбори и турнири.

Автор: Бет – БГ / Bet – BG