Лудогорец – Марибор четвъртък 22 Август

Двубоят между Лудогорец – Марибор ще се проведе на 22 август (четвъртък) от 20:30 часа в среща от Квалификациите за Лига Европа. Лудогорец Разград нахлу във финалните квалификации, след като победи TNS с огромен резултат от 9-0 в предишния кръг. Домакините също са започнали много положително в своята домакинска кампания.

Коефициентът за победа на Лудогорец е 1.55. Равенството в мача е оценено с 4.20. Коефициентът за победа на Марибор е 5.50. Вижте нашата пълна футболна ТВ програма.

Коефициентите са валидни към момента на публикуване на събитието и подлежат на промяна. За повече информация и актуални коефициенти, кликнете на банера.

Лудогорец – Марибор: Статистика Н2Н

Ludogorets 1945 нямат загуба в последните си 9 мача.
Maribor нямат победа в последните си 5 мача като гост.

Лудогорец – Марибор: Прогноза

Формата на гостуващата страна в момента е в ярък контраст в сравнение с техните врагове и имат само една победа, с която могат да се похвалят от последните си девет излета. Имайки предвид, че две от последните им три пътувания из Европа също са ги виждали да признаят поражение, Лудогорец Разград са най-достойните фаворити да победи тук. bet-bg

Следвайте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365. Бъдете информирани и не пропускайте събития с мобилното приложение на bet365 mobile. Ако все още нямате профил, имате право на начален бонус след bet365 регистрация. Повече новини за bet365 Europa League можете да прочетете на нашата страница bet-bg com.

Прогнозите ни за предстоящи срещи са внимателно проучени и предоставени добросъвестно, но не са гарантирани печалби. Съветваме ви да залагате отговорно и само с пари, които можете да си позволите да загубите.

18+ | Отговорна Игра | BeGambleAware.org

Автор: Бет-БГ.ком / BET-BG.com