Луис Енрике спрял Арда Туран за Китай

Халфът на Барселона Арда Туран е отказал изключително изгодна оферта от китайски клуб. Няколко дни преди зимният трансферен прозорец да затвори, в офисите на „блаугранас“ е пристигнало предложение на стойност 50 млн. евро за турския национал, но старши треньорът Луис Енрике е наложил вето върху сделката, твърди „Marca“.

Китайците са опитали да изкушат Арда с годишна заплата от 17 млн. евро, или три пъти повече отколкото получава на „Камп Ноу“. Доверието на Луис Енрике и желанието на самия футболист да остане в Барса обаче са осуетили преговорите.

От началото на сезона в Ла Лига Арда Туран взе участие в 16 мача. В тях бившият ас на Атлетико Мадрид вкара 3 гола и направи 3 асистенции.
bet365

1.1 Bet365 Livescore предава на живо футболни мачове от всички краища на света. Те също предлагат на живо и други популярни спортове като баскетбол, тенис, волейбол, билярд и много други. Тук можете да откриете предстоящи спортни събития, които ще бъдат предавани пряко. Това означава, че най-популярните събития от света на спорта ще бъде само на един клик разстояние.
1.2 Bet365 Livescore годишно излъчва над 70 000 спортни събития на живо. Все пак трябва да имате предвид, че е възможно поради права за интелектуална собственост някои от спортните събития да не могат да бъдат излъчвани. Bet365 е световен лидер в предаването на живо на спортни събития, но много хора се чудят дали това е легално. Няма причина да се притеснявате, тъй като букмейкърът излъчва само и единствено предавания, за които е получил изрично разрешение. Дори в някоя от държавите излъчването на това спортно събитие да е забранено, bet365 просто ще блокира излъчването на това събитие до тази група от хора. Това е още една причина да не се притеснявате и да се насладите на любимите си предавания с Bet365 Livescore.
2. Още по-лесно е с новото приложение на Bet365 Livescore – 365Scores. Приложението позволява да изберете Вашите любими екипи и лиги, за да създадете Ваш собствен Спортен канал, включително всички резултати, позиции, спортни новини, съобщения, трансфери и важни събития. Всичко на едно място, а преживяването е уникално. Livescore приложението на 365Scores покрива хиляди различни лиги и спортове по света: Висша Лига, Бундеслига, Серия A, Ла Лига, Шампионска лига, Евро 2016, Открито първенство по тенис на Австралия, Уимбълдън, NFL и много други.
Забавлявайте се с над 10,000 екипа от цял свят:Арсенал, Манчестър Юнайтед, Ман Сити, Челси, Ливърпул, Тотнъм, Реал Мадрид, Барселона, Милан, Ювентус, ПСЖ, Байерн Мюнхен, Борусия Дортмунд, Галатасарай, Бостън Селтикс, Лос Анджелис Лейкърс и др.
3. Оферта на Bet365 за множествен залог на Европейски футбол Ви дава шанс да получите бонус до 100% за най-интересните първенства в Европа, както и груповата фаза и елиминациите на Шампионската Лига. Тази оферта важи за печалбите от множествен залог с 3 или повече селекции, направен преди мачовете, за пазарите Краен Резултат или Резултат/Двата Отбора да Отбележат Гол за Шампионската Лига на УЕФА, Висшата Лига на Англия, Серия А на Италия, Примера Дивисион на Испания или Първа Бундеслига на Германия. Бонусът няма да важи ако залог е бил затворен напълно. Ако залог е бил затворен частично, бонусът ще се изчисли на база останалия активен залог и максимално възможния бонус е 250.000 лв.
Формула 1
3. Няма съмнение, че Формула 1 е бърз, очарователен, зашеметяващ и вълнуващ спорт. Усещането е още по-неописуемо, когато сте заложили на любимия си спорт с Bet365 Live In-Play. Независимо дали Ви харесва да залагате на Формула 1 или го правите само за забавление, ние Ви предоставяме пълен набор от информация с актуални новини всеки ден. От една страна това е един сравнително лесен спорт (коли карат в кръг, първият който финишира е победител), но от друга страна е изключително сложен, който понякога има неразличими правила и регламенти. Въпреки това, за щастие залагането се установява на първата част от този спорт, а именно без да се налага да усвоявате тънкостите на този спорт (нека това оставим на състезателните инженери). Всеки тип знания, свързани със залагането са от полза и Ви доближават до печалбата. Така че колкото повече знаете и разбирате, толкова по-вероятно е да спечелите.
Тенис
4. Bet365 Ви дава шанс да спечелите бонус до 50% за множествен залог, включващ мачове от всички силни тенис турнири. Тази оферта важи за печалбите от множествен залог преди мач с 2 или повече селекции на пазарите Да Спечели Мача, Победител в Първи Сет или Залози за Сет за мачовете по единично и двойки от турнирите за Големия Шлем, АТП, УТА или Чалънджър, както и мачовете по единично и двойки за Купа Дейвис, Фед Къп и Хопман Къп. Бонусът няма да важи ако залог е бил затворен напълно. Ако залог е бил затворен частично, бонусът ще се изчисли на база останалия активен залог и максимално възможния бонус е 250 000лв. Не забравяйте, че колкото повече залагате, толкова повече се увеличават шансовете Ви за печалба.
Ръгби
5.1 Bet365 предоставя на вашето внимание офертата Нов Шанс в Продълженията, с която имате още един шанс за печалба ако ръгби мач стигне до продължения. Ако мач от Ръгби Лийг или Ръгби Юниън стигне до продължения, и Вашият залог не е бил уреден като печеливш за редовното време, този залог
остава активен за продълженията и ще се уреди според крайния резултат. Ако след продълженията/внезапна смърт мачът все още е на равен и, за да се определи резултата, се стигне до изпълнение на наказателни удари, пазар Да Спечели ще бъде уреден според крайния резултат. Тази оферта важи за всички залози преди мач за всички елиминационни срещи по Ръгби, както и за мачовете от редовния сезон в НРЛ на Австралия, които играят продължения до златна точка. Залози На Живо или пазари, които са уредени на полувремето, не важат за тази оферта. Ако Вашият начален залог преди мач не е бил уреден като печеливш или отменен в края на редовното време – Вие имате нов шанс за печалба!
5.2 Спечелете още до 65% за Вашите множествени залози преди мач на водещите първенства в Австралия. Офертата важи за печалбите от множествен залог с 3 или повече селекции от АФЛ, НРЛ и Супер Ръгби за пазарите Победител в Мача (2 възм.), Хендикап (2 възм.) и Общо (2 възм.). Бонусът няма да важи ако залог е бил затворен напълно. Ако залог е бил затворен частично, бонусът ще се изчисли на база останалия активен залог и максимално възможния бонус е 250 000 лв. Ако квалифициращ залог е бил променен чрез функцията Промени Залог, бонусът ще бъде изчислен на база новия залог.
Баскетбол
6. Новата оферта на Bet365 Ви дава възможност да спечелите бонус до 50% за множествен залог, включващ мачове от водещите първенства в Европа. Тази оферта важи за печалбите от множествен залог преди мач с 2 или повече селекции от първенствата за мъже Евролига/Еврокупа/Лига АСВ на Испания/Лега 1 на Италия/Бундеслига на Германия за следните пазари: Хендикап с 2 възможности и Общо в Мача с 2 възможности. Бонусът няма да важи ако залог е бил затворен напълно. Ако залог е бил затворен частично, бонусът ще се изчисли на база останалия активен залог и максимално възможния бонус е 250 000лв. Не забравяйте, че колкото повече натрупан опит имате в залозите, толкова повече се увеличават шансовете Ви за печалба.
Конен спорт
7.1 Всяка седмица има много състезания и както винаги, чудесните оферти на Bet365 ще Ви предложат най-доброто. Тази оферта важи за всички залози, направени след 10:00 в деня на състезанието и включва само състезания пряко по Канал 4, ако не е посочено друго от bet365. Най-добър коефициент или еднакъв най-добър коефициент ще бъде спрямо: . Гарантирани Най-добри Коефициенти+ също важи. Изключва пазари Подобрен Коефициент Само Победа или Подобрени Условия за Място, които са различни от Фиксирани Коефициенти, коефициенти за показвания, Антепост, Подобрен Коефициент за Победа на конкуренти, На Живо и подобрения в уреждането на НК. Направете залог за Конни Надбягвания спокойни, че коефициентът на bet365 е най-добрият.
7.2 Запознайте се с най-новата оферта на Bet365 Най-добри Коефициенти +, която допълнително ще увеличи Вашия коефициент. Когато заложите в Bet365, има коефициент за Вашата селекция – ако НК е по-голям, те не само ще платят този коефициент, но ще добавят и още! Залози Антепост, Тоте/Пари Мутиел (залози и дивиденти), ‘Да Не Спечели’, Подобрена Победа, Покрит Залог и На Живо са изключени. Офертата включва Коефициент от Таблото, bet365 Ранни Коефициенти, както и сингъли и множествени залози за всички състезания, за които предлагаме залози за Победа и Подсигурен Залог, изключвайки състезания в Северна Америка и Австралазия, освен ако не е посочено друго. Например, ако има Ранен Коефициент 4.00 за Вашата селекция и тя спечели с 5.00, Bet365 ще Ви плати 5.50!
7.3 Bet365 гарантира за най-добрите коефициенти в конния спорт. Най-добри Коефициенти важи за всички състезания в Северна Америка, за които предлагат залози за Победа и Подсигурен Залог. Когато заложите, има коефициент за Вашата селекция – и ако НК е по-голям, те ще платят по-висок коефициент! Залози Антепост, Тоте/Пари Мутиел (залози и дивиденти), ‘Да не Спечели’, Подобрена Победа, Покрит Залог и На живо са изключени. Офертата включва Коефициент от Таблото, bet365 Ранни Коефициенти, сингъли и множествени залози, както и залози Шоукаст, за които се предлага фиксиран коефициент. Например, ако има Ранен Коефициент 4.00 за Вашата селекция и тя спечели с 5.00, Bet365 Ви платщат по 5.00!
7.4 Гледайте ВСЯКО състезание в Ирландия и Великобритания пряко в bet365. Предаваме всички състезания по At The Races и Racing UK – няма и абонаментна такса! Услугата Пряко Предаване е подобрена и с новата вградена картина може да гледате състезанието директно от Фиша. За начало, направете квалифициращ залог, натиснете ГЛЕДАЙ до логото на At The Races или Racing UK в горната част на Фиша, и се насладете на емоциите. С bet365 Навсякъде може също и да се възползвате от Пряко Предаване на Вашия iPhone, iPad или Android, и вече никога няма да пропуснете състезание! За да гледате състезанието, направете залог за минимум 1 лв за победа или 0,50 лв подсигурен залог (или еквивалент в друга валута). Това важи за единичен и множествен залог. В допълнение на състезанията във Великобритания и Ирландия, bet365 предава пряко над 10.000 състезания от САЩ и над 400 състезания от ЮАР всяка година. За да гледате състезания от САЩ и ЮАР, трябва само да натиснете Видео в горната част на Фиша.
Хрътки
8.1 Bet365 предлага пряко предаване на хрътки от три оператора. Прякото Предаване на RPGTV е безплатно за клиенти на Bet365. За да гледате RPGTV, трябва да имате средства в сметката си или да сте направили залог в последните 24 часа. Ако състезанието се предава по RPGTV, тяхното лого ще се показва в горната част на талона до бутона за Пряко Предаване. Прякото Предаване на BAGS е достъпно на компютър, мобилен и таблет за клиенти на Bet365. За да гледате, първо трябва да направите залог на BAGS състезание за минимум 1 лв за победа или 0.50 лв за Подсигурен Залог (или еквивалент в друга валута) и този залог трябва да се направи в деня на състезанието. Ако състезанието се предава по BAGS, тяхното лого ще се показва в горната част на талона до бутона за Пряко Предаване. За да гледате пряко предаване на другите състезания с хрътки в Bet365, трябва да сте направили квалифициращ залог за 2 лв (или еквивалент в друга валута) или повече на състезанието, което желаете да гледате, като след това ще може да гледате чрез бутона в горната част на талона. Вашият квалифициращ залог ще Ви позволи да гледате всяко състезание, показано в това меню. За да имате достъп до услугата и да получавате добро качество на картината, е необходима добра интернет връзка, и 3G/4G или WiFi връзка за мобилен или таблет.
8.2 Офертата Най-добри Коефициенти на Bet365 вече увеличава още повече Вашия коефициент! С Най-добри Коефициенти+, когато заложите, има коефициент за Вашата селекция – и ако НК е по-голям, Bet365 не само ще платят този коефициент, но ще добавят и още! Офертата включва Коефициент от Таблото, bet365 Ранни Коефициенти, както и сингъли и множествени залози за всички състезания, за които предлагаме залози за Победа и Подсигурен Залог, изключвайки състезания в Австралазия. Например, ако има Ранен Коефициент 4.00 за Вашата селекция и тя спечели с 5.00, Bet365 ще Ви платят 5.50!
Всички спортове
9. Вече може да гледате спорт пряко на Вашия iPhone, iPad или Android, включително футбол, тенис, баскетбол, крикет, дартс, снукър и скуош. Трябва да имате средства в сметката си или да сте направили залог в последните 24 часа, за да се класирате. Всяко събитие, за което има Пряко Предаване, ще има до него икона Видео, която ще се промени на жълт бутон Гледай, когато събитието започне. Лесно е да се прехвърляте от пазарите към предаването, помагайки Ви да може да заложите и гледате, всеки път когато имате сигнал. За да получите добро качество на картината трябва да има добра връзка 3G или WiFi. Надяваме се, че ще се насладите на спорт пряко в Bet365, където и да сте.
10. Новата функция на Bet365 Затвори Залог Ви дава контрол над Вашите залози и позволява възвръщаемост преди края на събитието. С тази функция може да затваряте залог напълно или да го затворите частично, като останалата част от залога продължава да е валидна. След като направите залог, Вие вече може и да не чакате резултата, като с тази функция може да следите залозите си и да Затваряте Залог в избран от Вас момент. Ако желаете да Затворите Залог, трябва да натиснете бутон Затвори Залог под Вашата селекция(и). Ако изберете затваряне на целия залог, тази сума ще бъде уредена и крайният резултат, свързан със залога Ви, няма да повлияе на сумата, изплатена в сметката Ви. Ако изберете частично затваряне на залога, активирайте плъзгача за Затвори Залог, натискайки иконката до бутон Затвори Залог, изберете сумата, която да получите като затворен залог и тази сума ще бъде уредена. Остатъкът от Вашия залог ще бъде уреден според крайния резултат, свързан с него. Предложената сума ще зависи от представянето на Вашата селекция(и) и може да е по-голяма или по-малка от началния Ви залог, позволявайки Ви гарантиране на печалба или намаляване на потенциалната загуба. Затвори Залог е достъпен за определени събития и пазари преди мач и На Живо, за единични и множествени залози за различни спортове, включително Футбол, Тенис, Конни Надбягвания и Баскетбол. Възможността за частично затваряне на залог е достъпна за момента само за единични залози и директни множествени залози и не е налична за другите възможности за множествен залог. Ако Затвори Залог е достъпен преди събитието и не предлагаме събитието На Живо, Затвори Залог ще бъде недостъпен след започването на събитието.
11. Следете разнообразни спортове в реално време с Мач На Живо само по Bet365. Тази услуга Ви дава възможност да сте информирани за всичко по всяко време. Насладете се на много спортове, включително Футбол, Баскетбол, Безйбол, Тенис и много други – след пряко предаване, това е най-добрият начин за проследяване на събитията. Графиките и текстът се обновяват непрекъснато, за да Ви направят част от събитието. Конзолата Мач На Живо показва важните моменти по време на мача и може да видите подробности за случилото се до момента чрез падащото меню със статистиката. За Предлаганите спортове ще се покаже графика, заедно с пазарите На Живо, малко преди началото на срещата. Може да увеличавате или намалявате тази графика по всяко време чрез бутон Промени Изглед. Ако за събитие има Пряко Предаване, може да изберете да гледате картина или Мач На Живо чрез двете полета в горната част на тази секция. С тази услуга ще се насладите на залози На Живо, както никога до сега.