Лука Модрич претърпя операция

Халфът на Реал Мадрид премина успешно артроскопия на коляното и сега му предстои рехабилитация. Хърватският национал Лука Модрич е претърпял артроскопия на лявото коляно в неделя сутрин в клиника в Мадрид, при която е било премахнато парченце от хрущяла, съобщиха от „Бернабеу„. Очаква се рахабилитацията на футболиста да трае около един месец.

Междувременно, залози за победа на Реал над Бетис като гост на 15-ти октомври в Ла Лига се приемат при коефициент от 1.30. Шансовете на „белите“ да вземат трите точки от домакинството на Легия Варшава три дни по-късно в Шампионската лига са оценени на 1.02.

Лука Модрич изкара пълни 90 минути в двубоя срещу Борусия Дортмунд (2:2) в сряда от Шампионската лига, но беше оставен извън състава на Реал Мадрид за днешното домакинството на Ейбар. Причината затова е операцията на коляното, през която той вече премина успешно.

От щаба на Реал Мадрид не са наеха с прогноза колко точно ще отсъства от терените Модрич, но той със сигурност пропуска предстоящите световни квалификации на Хърватска. В четвъртък „шахматистите“ гостуват на Косово (1.44 за победа на Хърватска), а няколко дни по-късно се изправят срещу Финландия.

Ситуацията около Модрич задълбочава проблемите на Зинедин Зидан в халфовата линия на Реал Мадрид, след като и Каземиро се възстановява от контузия в крака.

Не забравяйте, че всички мачове от Ла Лига са валидни за промоцията на bet365 Бонус за Евро Мачове, където може да спечелите бонус до 100% върху печалбата от множествен залог преди мач. Важат Условия.

Вижте всички залози, прогнози и Bet365 коефиценти за Футбол

Save