Лусие Шафаржова – Су-Вей Сие 15 юни

Петата поставена в основната схема Лусие Шафаржова (Чех) ще играе срещу представителката на Тайван Су-Вей Сие на 15 юни (четвъртък) от 18:00 часа в двубой от втори кръг на турнира на трева в Нотингам, Англия (WTA International). Чехкинята е без загубен сет в три мача срещу азиатката.

Коефициентът за чиста победа с 2-0 сета на Шафаржова е 2.00, а вероятността тя да спечели в три сета е оценена на 3.75. Залози за успех на Су-Вей може да правите със ставка 3.00.

Лусие Шафаржова, №44 в ранглистата, откри сметката си на “Aegon Open Nottingham“ с победа срещу американската квалификантка Грейс Мин с резултат 6-3 6-7 (5) 6-2. Чешката тенисистка достигна до финала в Будапеща и 1/4-финалите в Маями през тази кампания. Но от март месец насам не е записвала повече от един успех в основна схема на WTA турнир.

Су-Вей Сие е 31-годишна състезателка, заемаща 116-то място в света на сингъл. Сие не срещна особени трудности на старта на надпреварата в Нотингам. Елиминирайки Кристина Куцова (Слвк) с резултат 6-1 6-4. Азиатката преследва първи 1/4-финал във веригата на професионалистките за този сезон.

Шафаржова и Су-Вей ще мерят сили за втори път през тази кампания след надпреварата в Будапеща. Където чехкинята ликува с 6-2 6-1. Двете са играли веднъж на трева, а именно на Уимбълдън преди две години – 6-2 6-3 за Шафаржова.

Успее ли Шафаржова да запише четвъртия си безответен успех срещу противничката, в следващата фаза я очаква двубой срещу първата ни ракета Цветана Пиронкова, която намери място във финалната осмица след разгром над японката Куруми Нара с 6-3 6-2.

Оферта bet365 информира, че можете да спечелите още до 50% от Вашите множествени залози преди мач в bet365 с чудесния Бонус за тенис. Прочетете условията, които важат за спечелване на бонуса на страницата на bet365. Гледайте На Живо Тенис мачове от всички краища на света с Bet365 Livescore.

Следвайте всички залози и прогнози за Тенис само по bet365.

 

Автор: Бет – БГ / Bet – BG