Люис Хамилтън потегля пръв в Малайзия

Люис Хамилтън спечели категорично пресявката на „Сепанг“, а големия му конкурент Розберг се нареди втори. Светочният шампион отвя конкуренцията в квалификацията от Гран При на Малайзия, изпреварвайки с над четири десети съотборника си и лидер в шампионата Нико Розберг. В неделното основно състезание Хамилтън ще се опита да съкрати аванса от осем точки на Розберг в генералното подреждане за световната титла.

Залози за победа на Хамилтън се приемат при коефициент от 1.33. Шансовете за успех на Розберг са оценени на 3.50.

Люис Хамилтън кара безупречно по време на всичките три фази от квалификацията и заслужено се поздрави с осмия си полпозишън за сезона. Най-бързата му обиколка бе с време от 1:32.850 мин.

Нико Розберг, който спечели последните три старта от Формула 1, се представи колебливо, но все пак се добра до второто място. Той можеше да даде и по-добро време, но във финалния си опит направи грешка на последния завой и в крайна сметка регистрира постижение от 1:33.264 мин.

Екипът на Ред Бул отново изпревари този на Ферари, след като Макс Верстапен (1.72 за подиум в неделя) завърши трети, а Даниел Рикардо зае четвъртото място. Пилотите на „Скудерията“ Себастиян Фетел и Кими Райконен ще атакуват съответно от пета и шеста позиция.

хамилтън

Челната десетка в квалфикацията на „Сепанг“ затвориха Серхио Перес и Нико Хюлкенберг с Форс Индия, Дженсън Бътън с Макларън и Фелипе Маса с Уилямс.

Не забравяйте, че всички страхотни пазари, които предлагаме, включително На Живо, са достъпни и за мобилен или таблет с bet365 Навсякъде. Важат Условия.

Вижте всички залози за Bet365 Формула 1 / Бет БГ /  Bet BG.com

Save

Save

Save

Save