Люпко Петрович започва работа в ЦСКА-София

От днес Люпко Петрович започва работа в ЦСКА-София. Това съобщава сайтът на „червените“.
„Той ще бъде консултант и ще помага на клуба ни със своя богат международен опит и връзки по цял свят. Върхът в кариерата на Петрович е спечелването на Купата на европейските шампиони с Цървена звезда през 1991 година.
71-годишния сърбин има опит като треньор в повече от 20 клуба в държави по цял свят.

Той е ставал три пъти шампион на Югославия. Печелил е титлата и на Руанда, както и на България, като освен това триумфира и с Купата на страната ни. Специалистът е печелил също така три пъти Купата на Югославия и веднъж Купата на Китай. За последно Люпко Петрович беше треньор в Руанда, където с отбора на АПР отново грабна златните медали в първенството на страната.
След края на договора му, Петрович се присъедини към екипа на най-големия български клуб ЦСКА. Сигурни сме, че с безценния си опит той ще бъде много полезен на нашия тим“, пишат още от клуба.
Интересното е, че Люпко Петрович е бил четири пъти треньор на Левски в България. Той води „сините“ в общо 76 мача. 24 мача през сезон 1999/2000 година, 26 мача през сезон 2000/2001 година, 11 мача през 2001/2002 година, 2 мача през 2015/2016 година и 13 мача през 2016/2017 година. Последният път той напусна клуба след 10-ия кръг, след като тимът беше лидер в Първа лига, а също така и без загуба. Това се случи след равенство 1:1 именно с ЦСКА-София. Причината затова бе конфликт със Станислав Ангелов, който тогава беше спортен директор. Петрович печели титлата на България със „сините“ през 2001 година, като беше награден за 100-годишнината на „сините“ през 2014 година.
Сърбинът е в много близки взаимоотношения със собственика на ЦСКА-София Гриша Ганчев от времето му в Литекс. Петрович е работил като треньор четири пъти в Ловеч (От февруари до юни 2004 година, от юни 2005 г., до юни 2007 г., както между юли и август 2015 година и декември 2015 година), като през 2004 година спечели Купата на България, когато „оранжевите“ победиха след дузпи ЦСКА на стадион „Васил Левски“.
Именно той беше треньор, когато Литекс напусна демонстративно срещата с Левски на „Георги Аспарухов“ през декември 2015 година, след която ловчанлии бяха пратени в Б група. Интересното е, че няколко дни по-рано Литекс разпиля „сините“ с 3:0 за Купата на България, като играеше с 10 човека, а Кирил Десподов отбеляза два гола в продълженията. След срещата Петрович обяви, че този мач е бил най-тежкият в кариерата му.

Оферта bet365 информира, че ако тази среща завърши 0:0, bet365 ще върне губещите залози за Точен Резултат. Първо Полувреме/Краен Резултат и Скоркаст с офертата за Нулево Равенство – Отменен Залог. Прочетете условията, които важат за спечелване на бонуса на страницата на bet365. Гледайте На Живо футболни мачове за БГ Футбол от всички краища на света с Bet365 Livescore.

Следвайте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365.

Следете разнообразни спортове с bet365 oferta в реално време с Мач На Живо. Тази bonus услуга Ви дава възможност да сте информирани за всичко по всяко време с bet365 login / bet365 регистрация. Насладете се на много спортове с bet365 bonus, включително ФутболБаскетболБезйболТенисbet365 poker mobile и много други – след пряко предаване. Tова е най-добрият начин за проследяване на събитията с bet365 email.

Графиките и текстът се обновяват непрекъснато, за да Ви направят част от събитието и конзолата bet365 live streaming. Тя показва всички важни моменти по време на мача.

За определени спортове ще се покаже графика. Заедно с пазарите bet365 live chat, малко преди началото на срещата. Може да увеличавате или намалявате тази графика по всяко време чрез стрелката. Ако за събитие има Пряко Предаване, може да изберете да гледате картина или Мач На Живо. Както и bet365 koeficienti и bet365 залози чрез двете полета в горната част на тази секция. Срещите залози, прогнози и коефициенти са достъпни и на bet365 mobile italia.