Магве – Янгон Юнайтед вторник 24 Март

Двубоят между Магве – Янгон Юнайтед ще се проведе на 24 март (вторник) от 11:30 часа в среща от Национална Лига на Мианмар. Янгон Юнайтед седи на 13 точки от домакините си във вторник Магве и претендират за победата, като те са фаворитите, които се намират в супер форма.

Коефициентът за победа на Магве е 8.00. Равенството в сблъсъка е оценено на 5.00. Коефициентът за победа на Янгон Юнайтед е 1.33. Вижте нашата пълна футболна ТВ програма.

Коефициентите са валидни към момента на публикуване на събитието и подлежат на промяна. За повече информация и актуални коефициенти, кликнете на банера.

Магве – Янгон Юнайтед: Двубой статистика

Yangon United са спечелили 4 от последните си 6 мача.
Magwe са без победа в последните си 6 мача.
Янгон Юнайтед спечели последните 3 срещи между тези два клуба.

Магве – Янгон Юнайтед: Online Прогноза

Уверени сме, че Yangon United ще победи във вторник и предвиждаме мача да завърши с под 2.5 отбелязани гола. Посетителите са фаворити, като надминаха домакините си досега през този сезон, а рекордът между двойката само засилва прогнозите ни за победа на Янгон Юнайтед. Под 2,5 гола са отбелязани в три от последните шест мача на Магве и четири от последните 6 мача на Янгон Юнайтед и очакваме още една афера с нисък резултат във вторник.

Следвайте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365. Насладете се на много спортни залози и мачове на живо с bet365 на живо. Бъдете информирани и не пропускайте събития с мобилно приложение на BET BG. Ако все още нямате профил, след bet365 ВХОД имате право на начален bet365 bonus след bet365 регистрация. Повече новини за bet365 Nacional League Mianmar можете да прочетете на нашата bet страница.

Прогнозите ни за предстоящи мачове са внимателно проучени и предоставени добросъвестно, но не са гарантирани печалби. Съветваме ви да залагате отговорно и само с пари, които можете да си позволите да загубите.

18+ | Отговорна Игра | BeGambleAware.org

Автор: Бет-БГ.ком / BET-BG.com