Магдебург – Хамбургер 26 Октомври

Двубоят между Магдебург – Хамбургер ще се проведе на 26 октомври (петък) от 19:30 часа в сблъсък от Бундеслига II на Германия. Магдебург и Хамбургер ще се срещнат в 11-ия кръг на германската Бундеслига в сряда вечерта в MCDD-Arena.

Коефициентът за победа на Магдебург е 3.50 Равенството в сблъсъка е оценено на 3.30. Коефициентът за победа на Хамбург е 2.10Вижте ТВ Програма за мача тук.

Коефициентите са валидни към момента на публикуване на събитието и подлежат на промяна. За повече информация и актуални коефициенти, кликнете на банера.

Магдебург – Хамбургер: Статитика Н2Н

Статистиката на Магдебург като домакин този сезон: 0-4-1.
Кристиан Бек е голмайстора на Магдебург с 4 гола. Пиер-Мишел Ласога има 5 гола за Хамбургер.
Денис Ердман има повече жълти картони (5) от всеки друг играч на Магдебург. Vasilije Janjicic е с 4 за Хамбургер.

Магдебург – Хамбургер: Прогноза

Магдебург са 15-тия отбор след 10 кръга на състезанието. Те спечелиха само един и досега достигнаха до шест мача. Въпреки това, отборът, воден от Jens Hartel, ще влезе в този мач с нисък дух, след като падна от Heidenheim миналата седмица с (3-0).

Клубът не е печеливш в пет домакинства в Бундеслигата, една поредица, която видя едно поражение и четири равенства. Смятаме, че биха могли да се борят да създадат шансове е последното нещо срещу страната на HSV.

Ние намираме, че коефициентите от 2.10, които се предлагат за победата за гостуващия отбор са доста примамливи тук и ние ще заложим за HSV, за да вземем три точки тук.

Следвайте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365. Бъдете информирани и не пропускайте събития с нашата Фейсбук страница.

Официални спонсори на Бундеслига са: Adidas, EA Sports, TAGHeuer.

Още по-лесно е с новото приложение на bet365 Livescore – 365Scores. Приложението позволява да изберете Вашите любими екипи и лиги, за да създадете Ваш собствен Спортен канал, включително всички резултати, позиции, спортни новини, съобщения, трансфери и важни събития във Facebook. Всичко на едно място, а преживяването е уникално. Livescore приложението на 365Scores покрива хиляди различни лиги и спортове по света: Висша Лига, Бундеслига, Серия A, Ла Лига, Шампионска лига,  Открито първенство по тенис на Австралия, Уимбълдън, NFL и много други.

Прогнозите ни за предстоящи срещи са внимателно проучени и предоставени добросъвестно, но не са гарантирани печалби. Съветваме ви да залагате отговорно и само с пари, които можете да си позволите да загубите.

18+ | Отговорна Игра | BeGambleAware.org

Автор: Бет БГ / Bet-BG.com