Майнц – Кьолн петък 25 Октомври

Двубоят Майнц – Кьолн от Бундеслига I на Германия ще се проведе на 25 Октомври (петък) от 21:30 часа. Майнц ще бъде домакин на Кьолн в мача от Бундеслигата тази петък. И двата тима ще се надяват да осигурят така необходимата победа в мача от този петък. Понастоящем само 1 точка разделя тези два отбора.

Коефициентът за победа на Майнц е 2.37. Равенството в мача е оценено с 3.60. Коефициентът за победа на Кьолн е 2.80. Вижте нашата пълна футболна ТВ програма.

Коефициентите са валидни към момента на публикуване на събитието и подлежат на промяна. За повече информация и актуални коефициенти, кликнете на банера.

Майнц – Кьолн: Статистика Н2Н

Робин Куайсон е голмайстора на Майнц с 3 гола. Симон Тероде има 2 гола за Кьолн.
Преди година Майнц бяха номер 12 в класирането с 9 точки. Сега са номер 17 с 6 точки.
По време на последните 15 срещи с Майнц като домакин, Майнц спечели 9 пъти, при 3 равенства и 3 победи за Кьолн. Головата разлика е 24-13 в полза на Майнц.

Майнц – Кьолн: Прогноза

Смятаме, че Кьолн може да успее да задържи Майнц без резултат в тази петъчна среща. Победа за Кьолн до нула може да е вероятна резултат от това състезание. bet-bg

Следвайте всички залози и прогнози за Бундеслига само по bet365. Насладете се на много спортове с bet365 на живоБъдете информирани и не пропускайте събития с мобилното приложение на bet365 mobile. Избери своя bet365 bonus и го използвай сега. Повече новини за bet365 Bundesliga можете да прочетете на нашата страница bet-bg com.

Прогнозите ни за предстоящи срещи са внимателно проучени и предоставени добросъвестно, но не са гарантирани печалби. Съветваме ви да залагате отговорно и само с пари, които можете да си позволите да загубите.

18+ | Отговорна Игра | BeGambleAware.org

Автор: Бет – БГ / Bet – BG