Майорка – Реал Сосиедад 25 Август

Двубоят Майорка – Реал Сосиедад от Примера Дивисион на Испания ще се проведе на 25 август (неделя) от 18:00 часа. Майорка са фаворитите на букмейкърите за изпадане през този сезон, но те направиха страхотен старт в Ла Лига с 2: 1 срещу Eibar на Son Moix в първия мач.

Коефициентът за победа на Майорка е 3.10. Равенството в мача е оценено с 3.10. Коефициентът за победа на Реал Сосиедад е 2.50. Вижте ТВ Програма за мача тук.

Коефициентите са валидни към момента на публикуване на събитието и подлежат на промяна. За повече информация и актуални коефициенти, кликнете на банера.

Майорка – Реал Сосиедад: Статистика Н2Н

Барселона не са губили в последните 21 свои домакинства.
Барселона са в серия от 11 поредни домакински победи.
По време на последните 23 срещи с Барселона като домакин, Барселона спечели 17 пъти, при 3 равенства и 3 победи за Бетис. Головата разлика е 70-27 в полза на Барселона.

Майорка – Реал Сосиедад: Прогноза

Имайки това предвид, подкрепянето на двата отбора за гол изглежда много по-солидна опция, тъй като Сосиедад запази мрежата си само веднъж в последните си 14 мача в Ла Лига, но успя да нанесе удар в шест от последните си седем излизания като гост, докато Майорка отбеляза във всичките си последни 22 мача в Son Moix. Очакваме близък мач и двата отбора да отбележат. bet-bg

Следвайте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365. Насладете се на много спортове с bet365 на живо. Бъдете информирани и не пропускайте събития с мобилното приложение на bet365 mobile. Ако все още нямате профил, имате право на начален бонус след bet365 регистрация. Повече новини за bet365 La Liga можете да прочетете на нашата страница bet-bg com.

Прогнозите ни за предстоящи срещи са внимателно проучени и предоставени добросъвестно, но не са гарантирани печалби. Съветваме ви да залагате отговорно и само с пари, които можете да си позволите да загубите.

18+ | Отговорна Игра | BeGambleAware.org

Автор: Бет-БГ.ком / BET-BG.com