Макълсфийлд – Плимут 18 Февруари

Двубоят Макълсфийлд – Плимут от Лига 2 на Англия ще се проведе на 18 Февруари (вторник) от 21:45 часа. Macclesfield не са в благоприятно положение, дотолкова, че са само на едно място от дъното на класацията. За щастие за тях и благодарение на експулсирането на Бъри.

Коефициентът за победа на Макълсфийлд е 4.75. Равенството в мача е оценено с 3.30. Коефициентът за победа на Плимут е 1.85. Вижте нашата пълна футболна ТВ програма.

Коефициентите са валидни към момента на публикуване на събитието и подлежат на промяна. За повече информация и актуални бет365 коефициенти, кликнете на банера.

Макълсфийлд – Плимут: Статистика Н2Н

Макълсфийлд не е побеждавал в последните си 5 срещи.
Статистиката на Макълсфийлд като домакин този сезон: 5-8-3.
Джо Айрънсайд е голмайстора на Макълсфийлд с 6 гола. Антъни Сарчевич има 9 гола за Плимут.

Макълсфийлд – Плимут: Прогнозa

Като странична прогонваща промоция, Plymouth ще иска да спечели тази среща, но задачата им не е лесна, толкова много, че домакините да изглеждат добре, за да избегнат поражението. Препоръчва се пънтьорите да се изправят заедно с „Хендикап Macclesfield +1“.

Следвайте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365. Насладете се на много спортни залози и мачове на живо с bet365 на живо. Бъдете информирани и не пропускайте събития с мобилно приложение на BET BG. Ако все още нямате профил, след bet365 ВХОД имате право на начален bet365 bonus след bet365 регистрация. Повече новини за bet365 England League 2 можете да прочетете на нашата страница betbg365.

Прогнозите ни за предстоящи срещи са внимателно проучени и предоставени добросъвестно, но не са гарантирани печалби. Съветваме ви да залагате отговорно и само с пари, които можете да си позволите да загубите.

18+ | Отговорна Игра | BeGambleAware.org

Автор: Бет – БГ / Bet – BG