Малмьо – Копенхаген 03 Октомври

Двубоят между Малмьо – Копенхаген ще се проведе на 03 октомври (четвъртък) от 22:00 часа в среща от Лига Европа. Малмьо почти се задържа на точка разстояние от Динамо Киев в груповият им отварящ се мач, но гол в 84-ата минута означаваше, че оставиха украинската столица с празни ръце.

Коефициентът за победа на Малмьо е 2.05. Равенството в мача е оценено с 3.30. Коефициентът за победа на Копенхаген е 3.80. Вижте нашата пълна футболна ТВ програма.

Коефициентите са валидни към момента на публикуване на събитието и подлежат на промяна. За повече информация и актуални коефициенти, кликнете на банера.

Малмьо – Копенхаген: Статистика Н2Н

Копенхаген нямат загуба в последните си 4 мача.
Малмьо са в победна серия от 3 мача.

Малмьо – Копенхаген: Прогноза

И двата отвора са отбелязали само по един гол във всеки мач и тук очакваме подобна история. Малмьо пристигат в най-добра форма, но Копенхаген са способни да направят деня оскъден откъм цели може да им попречи да стрелят по много цели тук. bet-bg

Следвайте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365. Бъдете информирани и не пропускайте събития с мобилното приложение на bet365 mobile. Ако все още нямате профил, имате право на начален бонус след bet365 регистрация. Повече новини за bet365 Europa League можете да прочетете на нашата страница bet-bg com.

Прогнозите ни за предстоящи срещи са внимателно проучени и предоставени добросъвестно, но не са гарантирани печалби. Съветваме ви да залагате отговорно и само с пари, които можете да си позволите да загубите.

18+ | Отговорна Игра | BeGambleAware.org

Автор: Бет-БГ.ком / BET-BG.com