Манагуа – Депортиво Окотал до 20 08 Април

Двубоят между Манагуа – Депортиво Окотал до 20 ще се проведе на 20 април (сряда) от 23:00 часа в среща от Лига Юноши на Никарагуа. Манагуа са най-добрият отбор в цялото състезание с голям марж и особено на това място. Те вече имат осем точки преднина на върха и са вкарали и най-много голове.

Коефициентът за победа на Манагуа е 1.36. Равенството в сблъсъка е оценено на 4.75. Коефициентът за победа на Депортиво Окотал е 6.00. Вижте нашата пълна футболна ТВ програма.

Коефициентите са валидни към момента на публикуване на събитието и подлежат на промяна. За повече информация и актуални коефициенти, кликнете на банера на online casino.

Манагуа – Реал Естели: Двубой статистика

Тези два отряда са воювали преди само веднъж. В тази среща, Манагуа записа победа с 0:2 като гост. По този начин те гордо държат 100% печеливш рекорд срещу този съперник и тепърва ще постигат гол.

Манагуа – Реал Естели: Online Прогноза

Очакваме много Манагуа със своята впечатляваща серия у дома, като те трябва да увеличат преднината си на върха след страхотно представяне тази неделя. Особено и с това, че Ocotal е голям провал като гост, те нямат голям шанс срещу предстоящите шампиони.

Следвайте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365. Насладете се на много спортни залози и мачове на живо с bet365 на живо. Бъдете информирани и не пропускайте събития с мобилно приложение на BET BG. Ако все още нямате профил, след bet365 ВХОД имате право на начален bet365 bonus след bet365 регистрация. Повече новини за bet365 Nicaragua Junior можете да прочетете на нашата bet страница.

Прогнозите ни за предстоящи мачове са внимателно проучени и предоставени добросъвестно, но не са гарантирани печалби. Съветваме ви да залагате отговорно и само с пари, които можете да си позволите да загубите.

18+ | Отговорна Игра | BeGambleAware.org

Автор: Бет-БГ.ком / BET-BG.com