Манагуа – Депортиво Окотал 09 Април

Двубоят между Манагуа – Депортиво Окотал ще се проведе на 09 април (четвъртък) от 01:30 часа в среща от Клаусура на Никарагуа. Мъжете на Емилио Абурто са разположени точно в началото на таблицата и са се утвърдили като най-добрият отбор в състезанието този сезон.

Коефициентът за победа на Манагуа е 1.28. Равенството в сблъсъка е оценено на 5.25. Коефициентът за победа на Депортиво Окотал е 8.00. Вижте нашата пълна футболна ТВ програма.

Коефициентите са валидни към момента на публикуване на събитието и подлежат на промяна. За повече информация и актуални коефициенти, кликнете на банера на online casino.

Манагуа – Реал Естели: Двубой статистика

Девет от последните единадесет победи са отишли ​​при мъжете на Абурто.
Мъжете на Рандал Морено не са поддържали мрежата си празна в последните девет мача.

Манагуа – Реал Естели: Online Прогноза

Най-важното е, че мъжете на Абурто записаха девет от предишните единадесет h2h победи и са в победна в четири мача срещу този опонент на това място. И накрая, те държат 100% непобеден рекорд у дома срещу този съперник и поддържат мрежата си празна в четири от предишните пет такива срещи.

Следвайте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365. Насладете се на много спортни залози и мачове на живо с bet365 на живо. Бъдете информирани и не пропускайте събития с мобилно приложение на BET BG. Ако все още нямате профил, след bet365 ВХОД имате право на начален bet365 bonus след bet365 регистрация. Повече новини за bet365 Nicaragua Klausura можете да прочетете на нашата bet страница.

Прогнозите ни за предстоящи мачове са внимателно проучени и предоставени добросъвестно, но не са гарантирани печалби. Съветваме ви да залагате отговорно и само с пари, които можете да си позволите да загубите.

18+ | Отговорна Игра | BeGambleAware.org

Автор: Бет-БГ.ком / BET-BG.com