Манолев проговори относно мистериозната си раздяла с ЦСКА-София

Новото попълнение на Лудогорец Станислав Манолев проговори относно мистериозната си раздяла с ЦСКА-София. Както е известно, националът си тръгна от отбора на „червените“ точно преди подновяването на шампионата. Опитният играч разкри, че е бил натирен от Любослав Пенев.

„В Лудогорец получих по-добри условия от Левски. Избрах ги заради евротурнирите и базата. Нищо не се е случило с Нестор Ел Маестро. Не съм вдигал бунт, това са пълни измишльотини. В много добри отношения съм с него. Пожелавам му успех. Той е добър и млад треньор. Чух се с Дани Ганчев

и той ми каза, че Любослав Пенев не иска да съм част от отбора. Щом не ме искат, по-добре да си тръгна. Казах им да скъсаме договора. Пожелавам им успех.

Ще видим как ще ме приемат на “Българска армия”. Всичко е възможно в шампионата. Затова футболът е най-интересната игра в света. Лудогорец е с едни гърди напред пред конкуренцията. Дали ще играя? Мислех го и това. Ако се притеснявах, че нямаше да играя, нямаше да дойда тук. Който играе по-добре в тренировките и мачовете, той ще играе. Дано номер 11 ми донесе успех и тук, въпреки че не съм суеверен“, довери Манолев .

Оферта bet365 информира, че ако тази среща завърши 0:0, bet365 ще върне губещите залози за Точен Резултат. Първо Полувреме/Краен Резултат и Скоркаст с офертата за Нулево Равенство – Отменен Залог. Прочетете условията, които важат за спечелване на бонуса на страницата на bet365. Гледайте На Живо футболни мачове за БГ Футбол от всички краища на света с Bet365 Livescore.

Следвайте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365.

Следете разнообразни спортове с bet365 oferta в реално време с Мач На Живо. Тази bonus услуга Ви дава възможност да сте информирани за всичко по всяко време с bet365 login / bet365 регистрация. Насладете се на много спортове с bet365 bonus, включително ФутболБаскетболБезйболТенисbet365 poker mobile и много други – след пряко предаване. Tова е най-добрият начин за проследяване на събитията с bet365 email.

Графиките и текстът се обновяват непрекъснато, за да Ви направят част от събитието и конзолата bet365 live streaming. Тя показва всички важни моменти по време на мача.

За определени спортове ще се покаже графика. Заедно с пазарите bet365 live chat, малко преди началото на срещата. Може да увеличавате или намалявате тази графика по всяко време чрез стрелката. Ако за събитие има Пряко Предаване, може да изберете да гледате картина или Мач На Живо. Както и bet365 koeficienti и bet365 залози чрез двете полета в горната част на тази секция. Срещите залози, прогнози и коефициенти са достъпни и на bet365 mobile italia.