Манчестър Сити – Бърнли bet365

Двубоят между Манчестър Сити – Бърнли ще се проведе на 14 Март (събота) от 17:00 часа в среща от Висшата лига на Англия. Манчестър Сити направи още една крачка към неизбежната загуба за титлата си във Висшата лига миналия уикенд, тъй като те бяха победени от градския си съперник Манчестър Юнайтед.

Коефициентът за победа на Манчестър Сити е 1.14Равенството в сблъсъка е оценено на 8.00. Коефициентът за победа на Бърнли е 19.00. Вижте нашата пълна футболна ТВ програма.

Коефициентите са валидни към момента на публикуване на събитието и подлежат на промяна. За повече информация и актуални коефициенти, кликнете на банера.

Манчестър Сити – Бърнли: Двубой Статистика

Бърнли не е побеждавал в последните си 4 мача срещу Ман Сити.
Бърнли нямат загуба в последните си 5 мача.
Серхио Агуеро е голмайстора на Ман Сити с 16 гола. Крис Ууд има 11 гола за Бърнли.

Манчестър Сити – Бърнли: Online Прогноза bet365

В крайна сметка очакваме отговор от управляващите шампиони. Те са вкарали точно два гола във всеки от последните си четири мача у дома и са спечелили четири от последните си пет мача в лигата в Етихад. Те спечелиха с 2:1 в три от последните си осем мача у дома, така че подкрепата на домакинска победа, както и двата отбора да отбележат в мача си заслужава залозите.

Следвайте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365. Насладете се на много спортни залози и мачове на живо с bet365 на живо. Бъдете информирани и не пропускайте събития с мобилно приложение на BET BG. Ако все още нямате профил, след bet365 ВХОД имате право на начален bet365 bonus след bet365 регистрация. Повече новини за bet365 Premier можете да прочетете на нашата bet страница.

bet365

Прогнозите ни за интересни мачове са внимателно проучени и предоставени добросъвестно, но не са гарантирани печалби. Съветваме ви да залагате отговорно и само с пари, които можете да си позволите да загубите. betbg365

18+ | Отговорна Игра | BeGambleAware.org

Автор: Бет–БГ.ком / Bet-BG.com