Манчестър Сити – Ливърпул bet365

Двубоят между Манчестър Сити – Ливърпул ще се проведе на 09 септември (събота) от 14:30 часа в среща от Висшата лига на Англия. Окс подписа с Ливърпул в последния ден на трансферния прозорец, след като „мърсисайдци“ броиха 35 млн. паунда за него на Арсенал (1.36 да бие Борнемут в събота). Той е впечатлен от връзката, която Клоп успява да изгради със своите играчи.

Коефициентът за победа на Ман Сити е 1.85Равенството в сблъсъка е оценено на 4.00Залози за това Ливърпул да победят се приемат със ставка 4.20.

Английският национал Алекс Окслейд-Чембърлейн разкри, че главната причина да премине в Ливърпул е била възможността да работи с Юрген Клоп. Той се възхищава от стила на специалиста и е уверен, че последния може да го направи по-добър играч.

„Докато го наблюдавате, виждате неговата страст и колко много му пука за играта. Това, което беше най-важно за мен, бе неговата връзка с играчите и колко близък изглежда той с тях на и извън терена. Това е нещо значимо и определено е един голям плюс, когато търсиш начин да прогресираш, а същевременно да си в добри отношения с треньора. Това определено помага. А както се вижда от стила на неговия тим, той определено може да накара момчетата да играят. Това ме вдъхновява. Това бе и една от най-важните, ако не е и най-важната, причини защо защо почуствах, че Ливърпул е точното място за мен“, каза Окслейд-Чембърлейн пред официалния сайт на „червените“.

Оферта bet365 информира, че всички мачове от Висша лига са валидни за промоцията на bet365 Бонус за Евро Мачове. Където може да спечелите бонус до 100% върху печалбата от множествен залог преди мач. Прочетете условията, които важат за спечелване на бонуса на страницата на bet365. Гледайте На Живо футболни мачове от всички краища на света с Bet365 Livescore.bet-bg.com,Bet365 ВХОД

Следвайте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365.

Bet365 Livescore предава на живо футболни мачове от всички краища на света. Те също предлагат на живо срещи от следните лиги и шампионати: ФИФА, УЕФА, Шампионска лига, Италия Серия А, Висша лига, Ла Лига, Лига 1 Франция, Руска Премиер Лига, САЩ Висша лига, Бундеслига, Лига Европа, Чемпиъншип, Мондиал 2018, Турска Суперлига, БГ Футбол и други. Тук можете да откриете програма на предстоящи спортни срещи, които ще бъдат предавани пряко. Както и прогнози за футбол, съвети за залози, коефициенти, класиране, резултати и статистика. Актуални новини за трансфери, контузии, отбори и турнири.

Автор: Бет – БГ / Bet – BG