Манчестър Сити постигна очакван успех с 3:1 над Брайтън

Шампионът Манчестър Сити постигна очакван успех с 3:1 над Брайтън . Двубоят, който бе отложена среща от 31-вия кръг, влезе в историята на Премиър лийг, тъй като в него „гражданите“ подобриха цели три рекорда.
Сити записа 31-вата си победа,

подобрявайки рекорда на Челси (30 т.) от миналия сезон. Освен това Манчестър Сити вече има 97 точки, с което подобри постижението на Челси (95) на Жозе Моуриньо от 2005 година. „Небесносините“ вече имат 105 гола в Премиър лийг от началото на кампанията, като по този начин подобриха още един рекорд на „сините от Лондон“ – от сезон 2009/10.
Данило откри резултата в 16-ата минута, а Леонардо Уйоа изравни в 20-ата. Бернардо Силва отново изведе домакините напред в 34-тата минута. Това попадение бе под №104 за „гражданите“ в Премиър лийг от началото на сезона, като с него шампионите подобрихарекорд на Челси от сезон 2009/10 за брой отбелязани попадения в рамките на една кампания. В 72-рата минута Фернандиньо оформи крайния резултат.
Брайтън вече си гарантира оставането в Премиър лийг с победата над Манчестър Юнайтед.
Домакините за първи път играха днес с екипа си за следващия сезон.
Туре Яя, за когото това бе е последен мач , изведе отбора с капитанската лента. Иначе Гуардиола беше направил общо осем промени. Само Фернандиньо, Льорой Сане и Габриел Жезус запазиха местата си в сравнение с предишния двубой.
Леонардо Уйоа започна в атака за „чайките“ за сметка на Глен Мъри.
В десетата минута домакините предвкусваха гола, след като Фернандиньо проби и пусна към Гюндоган, но ударът бе блокиран в последния момент от Дъфи. Брайтън отговори с изстрел на Нокер от 25 метра, след който топката премина встрани от целта.

В 16-ата Сити Сане проби, тръгвайки от своята половина, след което изведе Данило зад отбраната. Бразилецът стреля в левия ъгъл за 1:0. Бранителите на Брайтън претендираха за засада, но такава не бе отсъдена.
Четири минути след това гостите изравниха. Клаудио Браво напусна вратата си, за да попречи на Прьопер, който проби отдясно. Стражът обаче не успя да спечели това единоборство и холандецът центрира почти от аутлинията. Уйоа засече с глава от малкото наказателно поле – 1:1.
В 34-тата минута Силва възстанови преднината на Сити, отбелязвайки гол – 104-ти за шампионите в Премиър лийг през този сезон. Сане проби отляво, след което центрира към далечната греда, където чакаше португалецът – 2:1.
В 58-ата минута Нокер пропусна възможност да изравни, след като стреля високо над гредата. Жезус пък не успя да засече с глава центриране на Фернандиньо. Именно бразилският халф направи 3:1 в 72-рата минута. Гюндоган изпълни късо корнер към Сане, който намери Фернандиньо. Последният стреля в левия ъгъл, вкарвайки 105-ия гол за „гражданите“.
В края удар на Данило от фаул срещна гредата.

Оферта bet365 информира, че всички мачове от Висша лига са валидни за промоцията на bet365 Бонус за Евро Мачове. Където може да спечелите бонус до 100% върху печалбата от множествен залог преди мач. Прочетете условията, които важат за спечелване на бонуса на страницата на bet365. Гледайте На Живо футболни мачове от всички краища на света с Bet365 Livescore.

Следвайте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365.

Следете разнообразни спортове с bet365 oferta в реално време с Мач На Живо. Тази bonus услуга Ви дава възможност да сте информирани за всичко по всяко време с bet365 login / bet365 регистрация. Насладете се на много спортове с bet365 bonus, включително ФутболБаскетболБезйболТенисbet365 poker mobile и много други – след пряко предаване. Tова е най-добрият начин за проследяване на събитията с bet365 email.

Графиките и текстът се обновяват непрекъснато, за да Ви направят част от събитието и конзолата bet365 live streaming. Тя показва всички важни моменти по време на мача.

За определени спортове ще се покаже графика. Заедно с пазарите bet365 live chat, малко преди началото на срещата. Може да увеличавате или намалявате тази графика по всяко време чрез стрелката. Ако за събитие има Пряко Предаване, може да изберете да гледате картина или Мач На Живо. Както и bet365 koeficienti и bet365 залози чрез двете полета в горната част на тази секция. Срещите залози, прогнози и коефициенти са достъпни и на bet365 mobile italia.