Манчестър Сити спечелиха с 2:1 срещу Саутхамптън

Манчестър Сити направи нова крачка към титлата в Премиър лийг, записвайки 12-та поредна победа на сметката си. “Гаржданите” спечелиха с 2:1 срещу Саутхамптън в сблъсъка между двата тима от 14-ия кръг. Успехът на домакините на “Етихад” дойде едва в 6-ата минута на добавеното време,

а големият герой бе Рахим Стърлинг, който бе автор на победното попадение. Преди това Сити поведе с гол на Кевин де Бройне в 47-ата минута, но Ориол Ромеу изравни резултата в 75-ата минута. Домакините направиха и куп пропуски в мача, като вратарят Фрейзър Форстър се отличи с няколко блестящи спасявания, но накрая и той бе безпомощен при победния изстрел на Стърлинг.

Джосеп Гуардиола заложи в този мач на Серхио Агуеро, Габриел Жезус и Рахим Стърлинг в предни позиции. В средата на терена пък действаха Илкай Гюндоган, Кевин де Бройне и Фернандиньо.
Гостите пък излязоха с Нейтън Редмънд и Шейн Лонг в атака. Триото в средата на терена пък бе изградено от Марио Лемина, Ориол Ромеу и Пиер-Емил Хьойберг.
Първият точен удар в мача бе отправен от Фабиан Делф още в 3-ата минута, но той не затрудни отобено Фрейзър Форстър.

В 13-ата минута Фернандиньо опита никак нелош далечен удар, който премина опасно близо до гредата, но все пак в аут.
Две минути по-късно Фостър бе подложен на обстрел, но демонстрира страхотен рефлекс. Първо той отрази силен удар на Рахим Стърлинг, а след това и Гобриел Жезус опита добавка, но отново стражът бе блестящ и опази вратата си.

В 20-ата минута се стигна до поредното положение пред вратата на „Светците“, като отново Форстър бе последна преграда пред гола след чудесен удар на Фернандиньо. При последвалия корнер топката бе центрирана за Николас Отаменди, който отблизо с глава направи страхотен пропуск и прати кълбото над напречната греда.
В 24-ата минута и удар на Серхио Агуеро бе спасен от Форстър, а при опита за добавка Илкай Гюндоган прати топката в мрежата, но от външната страна.

В 33-ата минута Саутхамптън създаде първата си голова възможност. Марио Лемина финтира Венсан Компани в наказателното поле и стреля в близкия ъгъл, но Едерсон внимаваше и спаси. При последвалия корнер топката бе свалена от Вирджил ван Дайк към Мая Йошида, който от движение я засече, но над напречната греда.
В 47-ата минута крепостта на Саутхамптън се пропука. Кевин де Бройне центрира остро от фаул и топката коварно влезе в близкия ъгъл на вратата. Първоначално останаха съмнения за автогол на Върджил ван Дайк, но впоследствие попадението бе записано на името на белгиеца. Само минута по-късно резултатът можеше да бъде удвоен, но изстрел на Жезус премина опасно покрай вратата.

В 54-ата минута Илкай Гюндоган опита пореден далечен изстрел, който не бе никак далеч от целта. В следващите минути пък отново Форстър бе героят за гостите с нови две великолепни спасявания след удари на Жезус отблизо и Де Бройне от границата на наказателното поле.
И отново Форстър се отличи с поредно спасяване в 68-ата минута. Фернандиньо отправи мощен удар от границата на пеналта и стражът за пореден път се намеси блестящо.

В 71-ата минута Ван Дайк се извиси след центриране от корнер и стреля с глава, но над вратата. В 75-ата минута обаче гостите успяха да се върнат в мача. Центриране от корнер намери Софиан Буфал непокрит в наказателното поле, той финтира Фабиан Делф и върна към Ориол Ромеу, който без забавяне прати кълбото в мрежата.

В добавеното време на мача Манчестър Сити стигна до втори гол чрез Рахим Стърлинг, но той не бе зачетен заради нарушение на Фернандиньо срещу Форстър. След това обаче Стърлинг все пак се превърна в герой за своя тим. Той получи топката пред наказателното поле, нагласи си топката и със страохтен удар в далечния ъгъл на вратата вкара победния гол за крайното 2:1.
Така Манчестър Сити събра актив от 40 точки и си върна преднината от 8 пред преследвача Манчестър Юнайтед. Саутхамптън пък остава на 11-ата позиция с 16 спечелени точки в актива си.

Оферта bet365 информира, че всички мачове от Висша лига са валидни за промоцията на bet365 Бонус за Евро Мачове. Където може да спечелите бонус до 100% върху печалбата от множествен залог преди мач. Прочетете условията, които важат за спечелване на бонуса на страницата на bet365. Гледайте На Живо футболни мачове от всички краища на света с Bet365 Livescore.

Следвайте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365.

Следете разнообразни спортове с bet365 oferta в реално време с Мач На Живо. Тази bonus услуга Ви дава възможност да сте информирани за всичко по всяко време с bet365 login / bet365 регистрация. Насладете се на много спортове с bet365 bonus, включително ФутболБаскетболБезйболТенисbet365 poker mobile и много други – след пряко предаване. Tова е най-добрият начин за проследяване на събитията с bet365 email.

Графиките и текстът се обновяват непрекъснато, за да Ви направят част от събитието и конзолата bet365 live streaming. Тя показва всички важни моменти по време на мача.

За определени спортове ще се покаже графика. Заедно с пазарите bet365 live chat, малко преди началото на срещата. Може да увеличавате или намалявате тази графика по всяко време чрез стрелката. Ако за събитие има Пряко Предаване, може да изберете да гледате картина или Мач На Живо. Както и bet365 koeficienti и bet365 залози чрез двете полета в горната част на тази секция. Срещите залози, прогнози и коефициенти са достъпни и на bet365 mobile italia.