Манчестър Сити – Хъл Сити 08 април BET365

Двубоят от Висшата лига на Англия между Манчестър Сити (като домакини) и Хъл Сити ще се проведе на 08 април (събота) от 17:00ч българско време.

Междувременно, залози за победа на Манчестър Сити в събота се приемат при коефициент от 1.2. Равенството се оценява с коефициент от 7.5. Шансовете на Хъл Сити да спечелят трофей през настоящата кампания са оценени на 17.00.

В сряда Сити бе победен в Лондон от Челси. Еден Азар вкара два гола за сините, докато Серхио Агуеро бе единственият, който вкара за отбора на Сити.

Хъл Сити също игра в сряда вечерта. След като победи Мидълзбро 4-2, те най-накрая избягаха от зоната на изпадащите.

Манчестър Сити

Екипът на Пеп Гуардиола е без победа в последните три мача във Висшата лига. В момента те заемат четвърта позиция с 58 точки, заплашени от Арсенал и Манчестър Юнайтед с 54.

Въпреки това Сити са бити само веднъж на Етихад през този сезон. Домашният им рекорд не е толкова ярък, тъй като те регистрират 6 равенства и само 7 победи.

Хъл Сити

Този сезон, Хъл Сити играят доста твърдо на свой терен в сравнение с техните посещения. В последните сблъсъци те грабнаха само една победа и две равенства. Докато те бяха победени дванадесет пъти отбеляза само 7 и допусна 35 гола в процеса.

Въпреки това, Хъл Сити ще бъдат мотивирани най-накрая да достигнат сравнително безопасното 17-то място.

Манчестър Сити срещу Хъл Сити: Двубой статистика

Последният път, когато Хъл Сити победи Манчестър Сити бе през 2010 г. От тогава Манчестър спечели всяка игра с изключение на едно-единствено реми. В първата част на 2016/17 сезон, Сити комфортно победи Хъл с 0-3.

Манчестър Сити срещу Хъл Сити: Прогнози

Манчестър Сити трябва да спечели трите точки в този мач, иначе Манчестър Юнайтед или Арсенал може да ги изпревари на четвърта позиция.

Нека Ви напомним, че всички мачове от Висша лига са валидни за промоцията на bet365 Бонус за Евро Мачове, където може да спечелите бонус до 100% върху печалбата от множествен залог преди мач. Прочетете условията, които важат за спечелване на бонуса на страницата на bet365. Гледайте На Живо футболни мачове от всички краища на света с Bet365 Livescore.

Вижте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365.

Автор: Бет – БГ / Bet – BG