Манчестър Юнайтед замина за Украйна с всичките си звезди

Мениджърът на Манчестър Юнайтед Жозе Моуриньо определи групата за решителния мач от група „А“ на Лига Европа срещу украинския Заря Луганск. По всяка вероятност „червените дяволи“ ще излязат с първия си състав в утрешния мач, като в сред заминалите за Одеса са почти всички ключови играчи в отбора.
Капитанът Уейн Рууни е сред избраниците на Моуриньо, след като пропусна неделния мач с Евертън заради наказание. Защитникът Ерик Байи също попадна след 19-те футболисти в групата, след като се възстанови от продължително лечение на травма. За Украйна не пътуваха контузените Крис Смолинг и Люк Шоу, докато Майкъл Карик, Матео Дармиан, Антонио Валенсия получиха почивка, а Мемфис Депай и Морган Шнайдерлин също останаха извън групата на тима. Бастиан Швайнщайгер пък е без картотека за турнира.

Юнайтед се нуждае от поне точка, за да си осигури участие на 1/16-финалите в турнира и от победа, ако иска да се бори за първата позиция в групата. Група на Манчестър Юнайтед за гостуването на Заря Луганск: Де Хеа, Ромеро, Джонстън; Фосу-Менса, Джоунс, Байи, Рохо, Блинд, Йънг; Фелайни, Ерера, Погба, Лингард, Мата, Мхитарян; Марсиал, Рашфорд, Рууни, Ибрахимович.

bet365