Манчестър Юнайтед – Истанбул Басаксехир 24 Ноември

Двубоят между Манчестър Юнайтед – Истанбул Басаксехир ще се проведе на 24 Ноември (вторник) от 22:00 часа в среща от УЕФА Шампионска лига. Истанбул Башаксехир събра първите си точки в груповата фаза на Шампионската лига, когато шокира Манчестър Юнайтед в Турция по-рано този месец.

Коефициентът за победа на Манчестър Юнайтед е 1.25. Равенството в сблъсъка е оценено на 6.00. Коефициентът за победа на Истанбул Басаксехир е 11.00. Вижте нашата пълна футболна ТВ програма.

Коефициентите са валидни към момента на публикуване на събитието и подлежат на промяна. За повече информация и актуални коефициенти, кликнете на банера.

Манчестър Юнайтед – Истанбул Басаксехир: Двубой Статистика

И двата отбора са вкарали във всеки от последните четири мача на Истанбул Башакшехир.
Манчестър Юнайтед отстъпи в шест от последните си девет състезателни мача.
Башаксехир допусна точно два гола в два от трите си мача в груповата фаза на Шампионската лига.
Бруно Фернандес отбеляза осем гола в 12 мача за Манчестър Юнайтед през този сезон.

Манчестър Юнайтед – Истанбул Басаксехир: bet-bg.com Online Прогноза

Ние също така избираме специалиста по дузпи Бруно Фернандес на пазара на голмайстори по всяко време. Креативният халф вкара осмия си гол за сезона в събота и отбеляза три гола в последните си две участия в Манчестър Юнайтед.

Следвайте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365. Насладете се на много спортни залози и мачове на живо с bet365 credit на живо. Бъдете информирани и не пропускайте събития с мобилно приложение на BET BG. Ако все още нямате профил, след bet365 ВХОД имате право на начален bet365 bonus след bet365 регистрация. Повече новини за bet365 Champions League можете да прочетете на нашата bet страница bet-bg.com.

Виж коефициенти за мача от бет365. Прогнозите ни за предстоящи мачове са внимателно проучени и предоставени добросъвестно, но не са гарантирани печалби. Съветваме ви да залагате отговорно и само с пари, които можете да си позволите да загубите.

✅ Регистрация в bet365 | Верификация на сметкаДепозиране на париСпортни Залози | Как да заложа | Залози На Живо | Гледай Пряко Предаване | Оферти, Бонуси и Промоции | Казино | Покер

18+ | Отговорна Игра | BeGambleAware.org

Автор: BET-BG.com / bet bg