Манчестър Юнайтед – Манчестър Сити 08 Март

Двубоят между Манчестър Юнайтед – Манчестър Сити ще се проведе на 08 Март (неделя) от 18:30 часа в среща от Висшата лига на Англия. След разгрома на Дерби с 3:0 в Купата на ФА в средата на седмицата, януарските попълнения на Оле Гунар Солскяер наистина изглеждат много добре.

Коефициентът за победа на Манчестър Юнайтед е 5.00Равенството в сблъсъка е оценено на 4.33. Коефициентът за победа на Манчестър Сити е 1.61. Вижте нашата пълна футболна ТВ програма.

Коефициентите са валидни към момента на публикуване на събитието и подлежат на промяна. За повече информация и актуални коефициенти, кликнете на банера.

Манчестър Юнайтед – Манчестър Сити: Двубой Статистика

Ман Сити са в победна серия от 5 мача.bet-bg.com
Фред има повече жълти картони (6) от всеки друг играч на Ман Юнайтед. Илкай Гюндоган е с 7 за Ман Сити.
Маркъс Рашфорд е голмайстора на Ман Юнайтед с 14 гола. Серхио Агуеро има 16 гола за Ман Сити.

Манчестър Юнайтед – Манчестър Сити: Online Прогноза

В крайна сметка очакваме плячката да бъде споделена на Олд Трафорд. Манчестър Юнайтед играха равенства в пет от последните си 10 мача в домакинската лига, като с 1-1 са завършили на три пъти. Те са допуснали 0,86 гола на домакински мач през този сезон, а с Ман Сити, отбеляза 1,21 гола на среща и смятаме, че прогнозата за 1-1 правилен резултат е добър избор.

Следвайте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365. Насладете се на много спортни залози и мачове на живо с bet365 на живо. Бъдете информирани и не пропускайте събития с мобилно приложение на BET BG. Ако все още нямате профил, след bet365 ВХОД имате право на начален bet365 bonus след bet365 регистрация. Повече новини за bet365 Premier можете да прочетете на нашата bet страница betbg365.

Прогнозите ни за интересни мачове са внимателно проучени и предоставени добросъвестно, но не са гарантирани печалби. Съветваме ви да залагате отговорно и само с пари, които можете да си позволите да загубите.

18+ | Отговорна Игра | BeGambleAware.org

Автор: Бет–БГ.ком / Bet-BG.com