Манчестър Юнайтед победи с 2:1 ЦСКА (Москва) в Група „А“

Манчестър Юнайтед завърши на първо място в Група „А“ на Шампионската лига, след като победи с 2:1 ЦСКА (Москва) на „Олд Трафорд“ в последния си мач от груповата фаза на турнира. Гостите поведоха с изненадващ гол на Витиньо (б.ред. все още има спорове дали голът трявба да се запише на негово име,

или на това на Алан Дзагоев) в самия край на първото полувреме. След почивката „червените дяволи“ обаче закономерно стигнаха до пълен обрат с два гола в рамките на 66 секунди. Ромелу Лукаку (64′) изравни, а Маркъс Рашфорд (66′) направи 2:1. ЦСКА (Москва) завърши на трето място в групата, което означава, че през пролетта отборът ще играе в Лига Европа.

Люк Шоу, който до момента имаше само две появи като резерва, започна за първи път като титуляр за Манчестър Юнайтед през този сезон. Серхио Ромеро бе на вратата на „червените дяволи“. Андер Ерера, Хуан Мата и Маркъс Рашфорд също стартираха.
19-годишният Фьодор Чалов започна като титуляр за руския тим, като негови партньори в предни позиции бяха Дзагоев и Витиньо. Българският национал Георги Миланов беше извън групата за този двубой заради контузия. Набабкин замени Шенников, докато Понтус Вернблум пропусна срещата на „Олд Трафорд“ заради наказание.
Още в петата минута домакините организираха контраатака, с която спокойно можеха да поведат в резултата. Лукаку изведе Рашфорд зад отбраната на московчани, младият нападател стреля добре по диагонала, но топката рикошира в далечната греда. Малко след това Лукаку проби по десния фланг и центрира. Топката стигна до Шоу, който опита изстрел от 20-ина метра, но ударът му бе блокиран.

Положенията пред Акинфеев продължиха да се редят едно след други. Първо стражът спаси нов удар на Рашфорд, а в 20-ата минута дълбоко центриране на Валенсия бе засечено от въздуха от Шоу. Акинфеев отново изби, а Лукаку не успя с добавката. Две минути след това пак Шоу, който стартира двубоя много активно, бе изведен от Погба и опита ниско центриране, но Рашфорд не успя да стигне до топката и тя излезе в аут.
В добавеното време на първата част гостите изненадващо излязоха напред в резултата при доста интересни обстоятелства. Фернандес проби отдясно, след което върна по земя към Витиньо, който стреля от 15 метра. Ударът изглеждаше неточен, но в последния момент топката рикошира в гърба на Дзагоев, който бе в положение на засада, и влезе във вратата на Ромеро. Всички очакваха този гол да бъде отменен, но той бе зачетен от съдийската бригада. В този момент обаче Дейли Блинд се оказа зад аутлинията, извън терена, когато се опита да пресече центрирането преди гола. Според правилата, ако реферът не е дал разрешението си на даден играч да напусне терена, то се счита, че той е на голлинията, когато се разглежда ситуация за засада. По-странното е, че впоследствие попадението бе записано на името на Витиньо.
От началото на втората част домакините наложиха смазващ натиск. Акинфеев спаси опасен удар на Рашфорд, а Смолинг стреля отблизо с глава встрани от вратата.

В 64-тата минута Лукаку изравни, след като изпревари Васин и засече от въздуха перфектно центриране на Погба. Нападателят протегна крак и прати топката в далечния ъгъл – 1:1. Още в следващата минута обратът стана факт. Мата намери с прехвърлящ пас Рашфорд, който увенча добрата си игра с гол – 2:1.
В 85-ата минута Дзагоев получи шанс да стреля от 18 метра, но прати топката право в ръцете на Ромеро, който нямаше никаква друга работа през втората част.

Манчестър Юнайтед завърши с пет победи от шест мача, като единственото поражение на „червените дяволи“ бе в гостуването на Базел от миналия кръг. ЦСКА (Москва) остана на трето място с актив от девет точки. Бенфика завърши на дъното с нула точки.

За Юнайтед това бе 40-и мач поред без загуба на „Олд Трафорд“ – най-дългата такава серия в историята на клуба.

Оферта bet365 информира, че всички мачове от Шампионска лига са валидни за промоцията на bet365 Бонус за Евро Мачове. Където може да спечелите бонус до 100% върху печалбата от множествен залог преди мач. Прочетете условията, които важат за спечелване на бонуса на страницата на bet365. Гледайте На Живо футболни мачове от всички краища на света с Bet365 Livescore.

Следвайте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365.

Следете разнообразни спортове с bet365 oferta в реално време с Мач На Живо. Тази bonus услуга Ви дава възможност да сте информирани за всичко по всяко време с bet365 login / bet365 регистрация. Насладете се на много спортове с bet365 bonus, включително ФутболБаскетболБезйболТенисbet365 poker mobile и много други – след пряко предаване. Tова е най-добрият начин за проследяване на събитията с bet365 email.

Графиките и текстът се обновяват непрекъснато, за да Ви направят част от събитието и конзолата bet365 live streaming. Тя показва всички важни моменти по време на мача.

За определени спортове ще се покаже графика. Заедно с пазарите bet365 live chat, малко преди началото на срещата. Може да увеличавате или намалявате тази графика по всяко време чрез стрелката. Ако за събитие има Пряко Предаване, може да изберете да гледате картина или Мач На Живо. Както и bet365 koeficienti и bet365 залози чрез двете полета в горната част на тази секция. Срещите залози, прогнози и коефициенти са достъпни и на bet365 mobile italia.