Манчестър Юнайтед победи с 4:2 Уотфорд bet365

Манчестър Юнайтед победи с 4:2 Уотфорд в гостуването си на „Викъридж Роуд“ от междинния 14-ти кръг в Премиър лийг. „Червените дяволи“ поведоха с 3:0 през първото полувреме с голове на Ашли Йънг в 19-ата и 25-ата и Антони Марсиал в 32-ата минута, а след това пропуснаха и още няколко добри положения да довършат съперника.

В края на втората част обаче гостите отпуснаха газта и дадоха шанс на противника да върне две попадения чрез Трой Дийни от дузпа в 78-ата и Абдулай Дукуре в 84-ата минута. Все пак до голяма драма не се стигна и Джеси Лингард подпечата успеха на своя тим с четвърти гол в 86-ата минута.
Домакините стартираха двубоя с Андре Грей на върха на атаката, а зад гърба му действаха Ричарлисон и Уил Хюс.
Ромелу Лукаку пък водеше атаката за гостите, като в този двубой той имаше подкрепата на Джеси Лингард и Антони Марсиал. Това е мач номер 200 в Премиър лийг за белгиеца.
Манчестър Юнайтед откри резултата още с първия си точен удар в мача. Това се случи в 19-ата минута, когато Ашли Йънг получи пред наказателното поле, с едно докосване си освободи пространство и със светкавичен удар по земя не остави шансове за реакция на вратаря.
Само шест минути по-късно резултатът бе удвоен, а отново Ашли Йънг бе в прегръдките на съотборниците си. Крилото изпълни по брилянтен начин един пряк-свободен удар от около 25 метра и оплете топката в сглобката на вратата за 0:2.
Ситуацията стана още по-неприятна за домакините в 32-ата минута. Играчите на Юнайтед се възползваха от грешка в средата на терена, Лукаку елегантно с едно докосване изведе Антони Марсиал, който напредна и хладнокръвно отбелаза за 0:3.
В самия край на полувремето резултатът можеше да набъбне с още един гол в полза на гостите. Лукаку изскочи на стрелкова позиция, но ударът му бе спасен от Аурелио Гомеш, след това и Лингард опита да довкара отбитата топка, но отново бразилският страж се намеси блестящо и опази вратата си.

Едва в добавеното време на първата част Уотфорд стигна до първата си голова възможност в мача. Ричарлисон получи чудесно центриране в пеналта и стреля с глава, но за негов малшанс кълбото срещна напречната греда.
Второто полувреме започна с опит за натиск от страна на домакините. В 60-ата минута Дукуре реши да стреля от далечна дистанция, но топката мина на високо над вратата. Три минути по-късно Ричарлисон получи центриране в наказателното поле, но с глава стреля над напречната греда.

„Червените дяволи“ пък отговориха с шанс пред Джеси Лингард в 66-ата минута, чийто удар мина встрани от вратата.
В 70-ата минута Адриан Мариапа опита да притесни Давид де Хеа с удар от далечна дистанция, който обаче премина твърде далече от вратата.

В 74-ата минута събитията отново се пренесоха пред другата врата, където Пол Погба отправи удар с глава отблизо и по чудо не намери очертанията на вратата. Минуат по-късно Ромелу Лукаку се отличи с нов сериозен пропуск, след като бе изведен очи в очи с вратаря, но се засуети и защитниците на „Стършелите“ му попречиха да отправи добър удар.
В 76-ата минута отново белгиецът бе в центъра на събитията. Той напредна на скорост и отправи нелош шут, който мина до гредата.

Веднага след това обаче Уотфорд организра добра атака, Роберто Перейра финтира Маркос Рохо, който го фаулира за дузпа. Трой Дийни изпълни наказателния удар и намали изоставането на своя тим.
Домакините успяха да вкарат и втори гол в 84-ата минута. Андре Карийо пусна остър пас в наказателното поле, а Абдулайе Дукуре с едно докосване насочи кълбото в мрежата за 2:3.

Радостта на „Стършелите“ обаче се оказа твърде кратка. В 86-ата минута Джеси Лингард със страхотна самостоятелна акция премина половината терен, преди да отправи чудесен изстрел, с който да прати топката за четвърти път във вратата на Гомеш – 2:4.
С тази победа Юнайтед събра актив от 32 точки, като остава на 2-ото място в класирането, но вече изостава само на 5 от лидера Манчестър Сити. Уотфорд пък се намира на 8-ата позиция в таблицата с 21 спечелени точки до момента.

Оферта bet365 информира, че всички мачове от Висша лига са валидни за промоцията на bet365 Бонус за Евро Мачове. Където може да спечелите бонус до 100% върху печалбата от множествен залог преди мач. Прочетете условията, които важат за спечелване на бонуса на страницата на bet365. Гледайте На Живо футболни мачове от всички краища на света с Bet365 Livescore.

Следвайте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365.

Следете разнообразни спортове с bet365 oferta в реално време с Мач На Живо. Тази bonus услуга Ви дава възможност да сте информирани за всичко по всяко време с bet365 login / bet365 регистрация. Насладете се на много спортове с bet365 bonus, включително ФутболБаскетболБезйболТенисbet365 poker mobile и много други – след пряко предаване. Tова е най-добрият начин за проследяване на събитията с bet365 email.

Графиките и текстът се обновяват непрекъснато, за да Ви направят част от събитието и конзолата bet365 live streaming. Тя показва всички важни моменти по време на мача.

За определени спортове ще се покаже графика. Заедно с пазарите bet365 live chat, малко преди началото на срещата. Може да увеличавате или намалявате тази графика по всяко време чрез стрелката. Ако за събитие има Пряко Предаване, може да изберете да гледате картина или Мач На Живо. Както и bet365 koeficienti и bet365 залози чрез двете полета в горната част на тази секция. Срещите залози, прогнози и коефициенти са достъпни и на bet365 mobile italia.