Манчестър Юнайтед постигна победа с 3:0 над Шефилд Юнайтед

Манчестър Юнайтед постигна победа с 3:0 над Шефилд Юнайтед в двубой от 31-ия кръг на Премиър лийг. В герой за “червените дяволи” се превърна техният нападател Антони Марсиал, който днес се отчете с хеттрик .

Голямата новина в състава на Оле Гунар Солскяер бе свързана със завръщането на звездата Пол Погба като титуляр. Той замени Скот Мактоминей, а неговият партньор в средата на терена бе Неманя Матич, който бе предпочетен пред Фред. В защита нямаше промени, а в атака единствената такава бе младият Мейсън Грийнууд.

Гостите пък бяха подредени в 3-5-2, като двамата

им нападатели бяха Дейвид Макголдрик и Лис Мусе. Отсъстваше обаче титулярният им страж Дийн Хендерсън. Така неговото място на вратата бе заето от Саймън Мур.

В 7-ата минута в близост до вратата Марсиал засече силен пас на Маркъс Рашфорд. В 13-ата домакините осъществиха чудесна атака, но под натиска на Джак Робинсън Рашфорд не успя да нанесе точен удар, с който да удвои преднината на своя тим.

В 18-ата Бруно Фернандеш стреля от пряк свободен удар, но Мур го изби в корнер. Две минути по-късно Рашфорд отново не отправи добър шут и така противниковият страж улови топката. Секунди след това Хари Магуайър се разписа с глава след корнер, но голът му не беше признат заради негов фаул в атака.

В 30-ата изстрел на Джон Лундстрам прелетя над вратата. Точно преди почивката, в 44-ата минута, Марсиал наказа гостите за втори път в мача след асистенция на Уан-Бисака.

В 48-ата минута Крис Башам центрира към резервата Оливър Макбърни, но Уан Бисака изби топката след неговия удар с глава.

Последваха силни минути за домакините, като в 57-ата шут на Грийнууд рикошира в противников играч и мина на сантиметри от страничната греда. В 71-ата младият нападател отново пробва да се разпише, но ударът му се оказа много неточен.

В 74-ата Марсиал направи двойно подаване с Рашфорд и прехвърли елегантно Мур за третия си гол в мача. Така французинът се превърна в първия играч на „червените дяволи“ с хеттрик в шампионатен мач след оттеглянето на сър Алекс Фъргюсън през 2013 година. В 80-ата Солскяер предприе много любопитен ход, като извърши всичките си пет смени наведнъж. Това се случи за първи път в историята на Премиър лийг. До края на мача Макбърни и Уан-Бисака отправиха изстрели, които не затрудниха двамата вратари.

Манчестър Юнайтед все още е пети в класирането, но вече само на два пункта от четвъртия Челси. Шефилд пък записа трети пореден мач без гол и заема осмата позиция .

Всички мачове от Висша лига са валидни за промоцията на bet365 Бонус Код, където може да спечелите бонус върху печалбата от множествен залог преди мач. Прочетете условията, които важат за спечелване на бонуса на страницата на bet365. Гледайте пряко и прави залози на живо футболни мачове от всички краища на света с bet365 Live. Трябва да имате средства в сметката си или да сте направили залог в последните 24 часа, за да се класирате. Футболни прогнози от bet-bg.com

Ако все още нямаш профил в bet365, направи своята bet365 регистрация сега и вземи нов бонус код 2020!

Следвайте всички спортни спортни залози и прогнози за Футбол само по bet365.

Следете разнообразни спортове с bet365 oferta в реално време с Мач На Живо. Тази bet365 bet365 bonus услуга Ви дава възможност да сте информирани за всичко по всяко време с bet365 login / bet365 регистрация. Насладете се на много спортове с бет365 бонус, включително Футбол, Баскетбол, Безйбол, Тенис, bet365 mobile и много други – след пряко предаване, това е най-добрият начин за проследяване на събитията с bet365 email. Футболни прогнози от bet-bg.com

Ако все още нямаш профил в bet365, направи своята bet365 регистрация сега и вземи нов бонус код 2020!

Графиките и текстът се обновяват непрекъснато, за да Ви направят част от събитието и конзолата bet365 live streaming показва всички важни моменти по време на мача.

bet365 спортни залози

За определени спортове ще се покаже графика, заедно с пазарите bet365 live chat, малко преди началото на срещата. Може да увеличавате или намалявате тази графика по всяко време чрез стрелката. Ако за събитие има Пряко Предаване, може да изберете да гледате картина или Мач На Живо, както и bet365 koeficienti и bet365 залози чрез двете полета в горната част на тази секция. Срещите залози, Футболни прогнози от bet-bg.com и коефициенти са достъпни и на bet365 mobile italia.Манчестър Юнайтед постигна победа с 3:0 над Шефилд Юнайтед