Манчестър Юнайтед – ПСЖ вторник 12 Февруари bet365 Шл

Двубоят между Манчестър Юнайтед – ПСЖ ще се проведе на 12 февруари (вторник) от 22:00 часа в среща от 1/8 финалите на УЕФА Шампионска лига. Нокаут етапите в Шампионската лига на сезон 2018/19 започват с уникален сблъсък, в който Манчестър Юнайтед е домакин на Пари Сен Жермен.

Коефициентът за победа на Манчестър Юнайтед е 2.37Равенството в сблъсъка е оценено на 3.50. Коефициентът за победа на ПСЖ е 3.10Вижте ТВ Програма за мача тук.

Коефициентите са валидни към момента на публикуване на събитието и подлежат на промяна. За повече информация и актуални коефициенти, кликнете на банера.

Манчестър Юнайтед – ПСЖ: Двубой Статистика

Пол Погба е голмайстора на Ман Юнайтед с 2 гола. Неймар има 5 гола за Пари Сен Жермен.
Ман Юнайтед нямат загуба в последните си 11 мача.
Ман Юнайтед не са губили в последните 10 свои домакинства.

Манчестър Юнайтед – ПСЖ: Прогноза

Отборът на Манчестър Юнайтед под ръководството на Солскяер и неговите ключови играчи се представят добре. Така че, представянето им е съвсем различно от това, което видяхме, когато се бореха да преминат през груповата фаза на състезанието.

PSG се състезава далеч във френската лига, но се съмняваме, че ще се преборят за титлата в родната си страна. Така опонент като Юнайтед ще бъде истински тест за тях. Освен това, липсата на Neymar и Verratti чрез съответните наранявания ще наруши шансовете им в страната, където в миналото са имали малък успех.

Моята честна и неутрална оценка е да заложим с Манчестър Юнайтед, за да спечелят по-малка победа в този конкурс. В този момент мъжете на Солскяер вкарват голове за забавление и ще се окажат труден опонент за мъжете на Томас Тухел.

Официални спонсори на събитието са: PlayStation, Canon, Amstel, Ford, Nutella.

Следвайте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365. Бъдете информирани и не пропускайте събития с нашата Фейсбук страница.

bet365 Livescore предава на живо футболни мачове от всички краища на света. Те също предлагат на живо срещи от следните лиги и шампионати: FIFA, UEFA, Шампионска лига. Италия Серия А, Висша лига, Ла Лига, Лига 1 Франция, Руска Премиер Лига, САЩ Висша лига, Бундеслига, Лига Европа, Чемпиъншип. Мондиал 2018, Турска Суперлига, БГ Футбол и други. Във Фейсбук можете да откриете програма на предстоящи спортни срещи. Kоито ще бъдат предавани пряко. Както и прогнози за футбол, съвети за залози, коефициенти, класиране, резултати и статистика. Актуални новини за трансфери, контузии, отбори и турнири.

Прогнозите ни за предстоящи срещи са внимателно проучени и предоставени добросъвестно, но не са гарантирани печалби. Съветваме ви да залагате отговорно и само с пари, които можете да си позволите да загубите.

18+ | Отговорна Игра | BeGambleAware.org

Автор: Бет – БГ / Bet – BG