Манчестър Юнайтед – Рединг 4:0, Рууни изравни рекорда на Чарлтън

Манчестър Юнайтед приема Рединг в двубой от третия кръг на Купата на Англия. Уейн Рууни даде аванс на домакините в седмата минута – гол, с който изравни постижението на сър Боби Чарлтън. Двамата имат по 249 попадения с екипа на „червените дяволи“. В 15-ата минута Антони Марсиал удвои. 1/4 час преди края Маркъс Рашфорд. Отново Рашфорд покачи в 79-ата минута.
Цели девет промени беше направил в своя състав Жозе Моуриньо. Единствено Маркос Рохо и Майкъл Карик запазиха своите места сред титулярите на „червените дяволи“. Уейн Рууни започна, а Мхитарян, Погба и Ибрахимович останаха на скамейката. Джордж Евънс и Лиъм Кели стартираха за Рединг. Тайлър Блекет се завърна на „Олд Трафорд„.

Още във втората минута Рууни бе близо до това да открие резултата, но Ал-Хабси спаси. Пет минути след това английският национал все пак реализира този дълго чакан гол, с който изравни рекорда на сър Боби Чарлтън. Марсиал проби добре отляво, след което пусна към Мата. Центрирането на испанеца бе засече от въздуха от Рууни, който прати топката в далечния ъгъл. В 15-ата минута „червените дяволи“ удвоиха аванса си. Рууни бе замесен е в това попадение, след като участва в хитро двойно подаване с Марсиал. Французинът се нагласи спокойно и стреля в далечния ъгъл за 2:0.

Малко преди да бе изминал половин час, Рашфорд пропусна страхотна възможност да направи преднината на домакините класическа, след като получи извеждащо подаване, премина покрай Хабси, но от малък ъгъл не успя да намери опразнената врата, стреляйки встрани.

В края на полувремето Марсиал пропиля още една добра възможност за Манчестър Юнайтед.

През първите 45 минути „червените дяволи“ опитаха общо 18 удара към вратата на Ал-Хабси. Това е най-високият брой изстрели, отправени от Юнайтед преди почивката, откакто отборът е воден от Жозе Моуриньо.

В 55-ата минута Рууни имаше възможност за нов гол, но успя да преодолее отблизо Хабси.

В средата на втората част Рединг опита да наложи някакъв натиск, като гостите задържаха по-дълго топката и се настаниха в половината на Юнайтед. Това обаче не доведе до някакви особени опасности за Ромеро. Край на този порив сложи Маркъс Рашфорд в 75-ата минута, когато поучи страхотен извеждащ пас от Карик, напред на скорост и преодоля Хабси, вкарвайки първия си гол от месец септември. Четири минути по-късно Рашфорд получи голям подарък от стража на Рединг, който изгуби топката пред голлинията и даде шанс на талантливия нападател да се разпише за втори път.

Mанчестър Юнайтед: Ромеро, Йънг, Смолинг, Рохо (19′-Джоунс), Блинд, Карик (78′-Фосу-Менса), Фелаини, Мата (78′-Швайнщайгер), Рууни, Марсиал, Рашфорд

Рединг: Ал-Хабси, Гънтър, Блекет (45′-Обита), Л. Моор, Ван дер Берг, Еванс (57′-Суифт), Уилямс, Кели, Биирънс, Маклиъри, Керморгант (77′-Самюел)

Манчестър Юнайтед – Рединг 4:0

1:0 Рууни (7′)
2:0 Марсиал (15′)
3:0 Рашфорд (75′)
4:0 Рашфорд (79′)

bet365

Следвайте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365.

Следете разнообразни спортове с bet365 oferta в реално време с Мач На Живо. Тази bonus услуга Ви дава възможност да сте информирани за всичко по всяко време с bet365 login / bet365 регистрация. Насладете се на много спортове с bet365 bonus, включително ФутболБаскетболБезйболТенисbet365 poker mobile и много други – след пряко предаване. Tова е най-добрият начин за проследяване на събитията с bet365 email.

Графиките и текстът се обновяват непрекъснато, за да Ви направят част от събитието и конзолата bet365 live streaming. Тя показва всички важни моменти по време на мача. Ако за събитие има Пряко Предаване, може да изберете да гледате картина или Мач На Живо. Както и bet365 koeficienti и bet365 залози чрез двете полета в горната част на тази секция. Срещите залози, прогнози и коефициенти са достъпни и на bet365 mobile italia.

* В Бет БГ ще прочетете още футболни прогнози за мачовете от Висша лига, Ла Лига, Бундеслига, Лига 1, Серия А, Чемпиъншип, Лига Европа, Шампионска лига, български футбол, MLS – Висшата лига на САЩ и Руска Висша Лига всеки ден в удобен за ползване формат. Публикуваме още и новини и коефициенти за тенис, баскетбол, надбягвания с хрътки, конни състезания, спортни залози за Мондиал 2018 и много други. Научете  най-новото за любимите ви отбори, прочетете анализите на нашите експерти, статистика, новини за трансфери и събития около ваши фаворити. Повече информация за спортни залози за Световното по Футбол – Мондиал 2018, Русия може да намерите настраницата на bet365 – https://bet-bg.com/bet365