Манчестър Юнайтед си тръгна с победа от гостуването на Лестър

Манчестър Юнайтед си тръгна с победа от гостуването на Лестър. „Червените дяволи“ записаха девета пореда от последните 10 мача във всички турнири, след като спечелиха с 1:0 на „Кинг Пауър Стейдиъм“. Единственото попадение в срещата отбеляза Маркъс Рашфорд още в деветата минута. Юнайтед изпревари Арсенал и заема пето място в класирането, като изостава само на две от Челси.

Двубоят в Лестър започна с положение за домакините. Удар с глава на Ндиди след ъглов удар мина встрани от вратата. След тази ситуация обаче “червените дяволи” поеха

инициативата и започнаха да контролират събитията на терена. След прекрасно центриране на Люк Шоу Рашфорд можеше да открие резултата. Той не успя да насочи топката към мрежата с глава от отлична позиция.

В деветата минута Рашфорд не сбърка. След великолепен пас на Погба английският национал овладя топката и прониза Шмайхел, като даде преднина на гостите. Така той стана шестият играч в историята на Ман Юнайтед, който се разписва в мач номер 100 във Висшата лига за клуба. Освен това Маркъс се разписа в четвърто поредно гостуване на тима в първенството.

Лестър постепенно изравни играта и се опита да натисне, но до края на полувремето успя да отправи няколко удари от далечна дистанция, които не затрудниха Де Хеа. Контраатаките на гостите носеха опасност и втори гол можеше да реши мача.

Второто полувреме започна с няколко добри атаки на домакините. Харви Барнс се озова на добра позиция, но стреля покрай вратата. “Лисиците” изглеждаха различен отбор, като играеха много повече с топката и търсеха изравняването. Гостите пък пропуснаха една добра ситуация, като при отлична контраатака Рашфорд не успя да намери Санчес. При друга ситуация Рашфорд стреля покрай вратата. След час игра Джейми Варди отправи много хубав удар от воле, но право в тялото на Де Хеа.

Отборът на Клод Пюел имаше предимство в този период, но в най-важните моменти вратарят на Ман Юнайтед за пореден път демонстрира класата си. След страхотен удар на Гезал топката отиваше към мрежата преди Де Хеа да я отклони. Малко по-късно Лестър имаше нов шанс. Топката стигна до Джони Евънс в наказателното поле, бранителят бе на отлична позиция, но не успя да уцели топката.

Лестър продължи да атакува и в последната част на двубоя, а в игра влезе и Келеши Иеначо. Влезлият като резерва Ромелу Лукаку отправи първия удар в очертанията на вратата на съперника за второто полувреме в 87-ата минута. Секунди по-късно Варди пропусна блестяща възможност. След отлична контраатака Барнс проби отляво и намери Варди, който стреля слабо и право в Де Хеа.

Оферта bet365 информира, че всички мачове от Висша лига са валидни за промоцията на bet365 Бонус за Евро Мачове. Където може да спечелите бонус до 100% върху печалбата от множествен залог преди мач. Прочетете условията, които важат за спечелване на бонуса на страницата на bet365. Гледайте На Живо футболни мачове от всички краища на света с Bet365 Livescore.

Следвайте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365.

Следете разнообразни спортове с bet365 oferta в реално време с Мач На Живо. Тази bonus услуга Ви дава възможност да сте информирани за всичко по всяко време с bet365 login / bet365 регистрация. Насладете се на много спортове с bet365 bonus, включително ФутболБаскетболБезйболТенисbet365 poker mobile и много други – след пряко предаване. Tова е най-добрият начин за проследяване на събитията с bet365 email.

Графиките и текстът се обновяват непрекъснато, за да Ви направят част от събитието и конзолата bet365 live streaming. Тя показва всички важни моменти по време на мача.

За определени спортове ще се покаже графика. Заедно с пазарите bet365 live chat, малко преди началото на срещата. Може да увеличавате или намалявате тази графика по всяко време чрез стрелката. Ако за събитие има Пряко Предаване, може да изберете да гледате картина или Мач На Живо. Както и bet365 koeficienti и bet365 залози чрез двете полета в горната част на тази секция. Срещите залози, прогнози и коефициенти са достъпни и на bet365 mobile italia.