Манчестър Юнайтед спечели с 3:1 гостуването си на Арсенал bet365

Манчестър Юнайтед спечели с 3:1 гостуването си на Арсенал в дербито на кръга на Острова. Двата отбора изиграха изключително вълнуващ двубой, изпълнен с положения и пред двете врати, но отборът на Моуриньо демонстрира повече качества и напълно заслужено си тръгна с трите точки от „Емиратс“.

Лошата новина за мениджъра на Юнайтед е червеният картон на Пол Погба. Французинът напусна терена в 74-ата минута за грубо нарушение срещу Ектор Белерин и ще пропусне градското дерби с лидера в класирането Манчестър Сити следващата седмица. Преди този двубой „червените дяволи“ се доближиха на пет точки от Сити, който играе утре.

Арсенал допусна първа домакинска загуба от март и сложи край на серия от 12 поредни победи пред своите фенове. „Топчиите“ вече са на пето място в класирането, като мястото им в четворката беше заето от Ливърпул.

Ман Юнайтед водеше с 2:0 още в 11-ата минута след ранни голове на Антонио Валенсия и Джеси Лингард. Лаказет върна Арсенал в мача малко след почивката, но Лингард върна аванса от два гола в 63-ата минута. Лондончани пропуснаха поредица великолепни възможности преди третия гол на съперника, като удариха и греда. Фантастичен мач изигра Давид Де Хеа, който направи серия от невероятни спасявания.
Тимът на Моуриньо поведе още в четвъртата минута. След като получи подаване от Погба, Антонио Валенсия откри резултата след нисък, мощен удар. Отборът на Моуриньо удвои аванса си в 11-ата минута. Тогава Мустафи загуби топката в опасна зона. Лукаку подаде към Марсиал, който отклони за Лингард, а английският национал направи 0:2. Секунди по-късно германският защитник напусна терена поради контузия, а на негово място влезе Иуоби. Тази тактическа промяна стана предпостава за много открит футбол до края на срещата.

„Червените дяволи“ започнаха двубоя блестящо и докато съперникът им разбере какво се случва, вече водеха с два гола. Лондончани имаха проблеми при всяка атака на Юнайтед, но постепенно и те започнаха да създават положения. В 20-ата минута Лаказет бе близо до попадение, а в 32-ата като по чудо не топката не попадна в мрежата. Първо Ашли Йънг изби топката от голлинията след удар от фаул на Йозил. Секунди по-късно Лаказет се разходи в наказателното поле, но ударът му се отклони от Де Хеа и след това от гредата. Топката се озова в Джака, който пропусна от великолепна позиция.
Арсенал успя да пренесе играта и да осъществи натиск, а при следващата добра ситуация Йозил стреля, но право в Де Хеа. Удар на Рамзи пък бе блокиран от Матич. Де Хеа трябваше също да се намесва към края на полувремето. Той се справи с хубав удар на Белерин и след това с изстрел на Коласинак. Испанският вратар бе блестящ още веднъж преди почивката, когато Лукаку отклони топката и можеше да си отбележи автогол, но Де Хеа се намеси.

Лондончани започнаха на скорост втората част и успяха много рано да върнат интригата. Алексис Санчес блестящо намери Рамзи зад защитата на Юнайтед, а той успя да върне към Лаказет, за когото не бе проблем да прати топката в мрежата. Последва поредния вихрен период. Лингард бе изведен сам срещу Чех, но вратарят успя да отклони топката, тя се удари в гредата и не се озова зад голлинията. Арсенал отговори с удар на Иуоби и спасяване на Де Хеа.

Вратарят на „червените дяволи“ направи феноменално двойно спасяване в 56-ата минута. Той първо се справи с удар на Лаказат, а след това спря Санчес при добавката.
Срещата продължи при невероятно темпо, а атаките се редяха пред двете врати. Арсенал обаче понесе много тежък удар в 63-ата минута. При контраатака Погба навлезе в наказателното поле, заобиколи Косиелни и поднесе топката на Лингард пред опразнената врата за 1:3.

След това попадение положенията намаляха, но битката продължи с пълна сила. Тя обаче се изразяваше в единоборствата, а влизанията на футболистите станаха все по-остри. В 74-ата минута Пол Погба напусна терена с червен картон. Французинът уцели грубо с бутоните Белерин и съдията нямаше избор, въпреки че влизането му най-вероятно не бе умишлено. Въпреки численото си преимущество Арсенал не успя да сътвори много до края на срещата, тъй като Юнайтед се дръпна и се защитаваше организирано.
АРСЕНАЛ – МАН ЮНАЙТЕД 1:3
0:1 – Валенсия (4)
0:2 – Лингард (11)
1:2 – Лаказет (49)
1:3 – Лингард (63)

Оферта bet365 информира, че всички мачове от Висша лига са валидни за промоцията на bet365 Бонус за Евро Мачове. Където може да спечелите бонус до 100% върху печалбата от множествен залог преди мач. Прочетете условията, които важат за спечелване на бонуса на страницата на bet365. Гледайте На Живо футболни мачове от всички краища на света с Bet365 Livescore.

Следвайте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365.

Следете разнообразни спортове с bet365 oferta в реално време с Мач На Живо. Тази bonus услуга Ви дава възможност да сте информирани за всичко по всяко време с bet365 login / bet365 регистрация. Насладете се на много спортове с bet365 bonus, включително ФутболБаскетболБезйболТенисbet365 poker mobile и много други – след пряко предаване. Tова е най-добрият начин за проследяване на събитията с bet365 email.

Графиките и текстът се обновяват непрекъснато, за да Ви направят част от събитието и конзолата bet365 live streaming. Тя показва всички важни моменти по време на мача.

За определени спортове ще се покаже графика. Заедно с пазарите bet365 live chat, малко преди началото на срещата. Може да увеличавате или намалявате тази графика по всяко време чрез стрелката. Ако за събитие има Пряко Предаване, може да изберете да гледате картина или Мач На Живо. Както и bet365 koeficienti и bet365 залози чрез двете полета в горната част на тази секция. Срещите залози, прогнози и коефициенти са достъпни и на bet365 mobile italia.