Манчестър Юнайтед – Съндърланд bet365

Манчестър Юнайтед приема Съндърланд на „Олд Трафорд в двубой от празничната програма на „Бoксинг дей“. В 39-ата минута Блинд откри резултата.
Мениджърът на „червените дяволи“ Жозе Моуриньо е направил две промени в своя състав – Дейли Блинд и Хуан Мата започват вместо Матео Дармиан и Уейн Рууни. Хенрих Мхитарян е на скамейката за началото.

Дейвид Мойс, който се завръща на „Олд Трафорд“ за първи път след уволнението си, залага на Себастиан Ларсон и Били Джоунс. Бившите играчи на Манчестър Юнайтед Доналд Лав и Аднан Янузай не са в състава на „черните котки“.

Домакините започнаха с добра атака, в която Валенсия изведе добре Погба, който стеля от малък ъгъл, но Пикфорд нямаше проблем да спаси. „Черните котки“ обаче не приемаха играта дълбоко в своята половина и опитваха атаки при всяка възможност. В 20-ата минута Ван Аанхолт изпълни опасно пряк свободен удар. Де Хеа обаче реагира добри и изби. Малко след това Жозе Моуриньо претендираше за дузпа, след като Мата падна в наказателното поле след здраво единоборство с Коне. Бранителят на Съндърланд обаче игра рамо в рамо, така че нямаше как да последва сигнал за 11-метров наказателен удар.

В 27-ата минута изстрел на Погба от границата на наказателното поле, рикошира в крака на бранител, след което топката срещна дясната греда на вратата на Пикфорд. Де Хеа отново трябваше да се намесва решаващо след грешка на Блинд, която позволи на Аничебе да стреля отблизо. Стражът изби с крак, а Борини опита добавка, но отново испанецът реагира.bet365

В 39-ата минути „червените дяволи“ нанесоха своя удар, въпреки, че не надиграваха своя съперник. Рохо намери Ибрахимович, който задържа за миг, след което пусна хитро към Блинд. Холандецът стреля по земя в далечния ъгъл. Асистенцията пък бе първа за Ибра с екипа на Юнайтед.

Манчестър Юнайтед: Де Хеа, Валенсия, Джоунс, Рохо, Блинд, Карик, Ерера, Погба, Мата, Лингард, Ибрахимович

Съндърланд: Пикфорд, Джоунс, Ван Аанхолт, Джилободжи, Коне, Денайер, Н’Донг, Борини, Ларсон, Аничебе, Дефоу

bet365