Манчестър Юнайтед – ЦСКА Москва bet365

Двубоят между Манчестър Юнайтед – ЦСКА Москва ще се проведе на 05 декември (вторник) от 21:45 часа в среща от УЕФА Шампионска лига. Френският национал Пол Погба ще бъде на терена за Ман Юнайтед в домакинството на ЦСКА Москва от последния кръг в група А на Шампионската лига, потвърди Жозе Моуриньо.

Коефициентът за победа на Ман Юнайтед е 1.44Равенството в сблъсъка е оценено на 4.75. Залози за това ЦСКА Москва да победят се приемат със ставка 8.00.

Манчестър Юнайтед – ЦСКА Москва: Двубой Статистика и Прогнози

Погба изтърпява наказание в момента, но то важи само за мачовете от Висшата лига. Ибрахимович вече се върна в игра от тежка травма в коляното. Но има нужда от още време, за да навлезе в оптимална кондиция.

„Погба ще играе утре, но Ибрахимович продължава да работи усилено и не е напълно готов“, заяви португалецът пред клубната телевизия, като подчерта, че шведския нападател не е контузен.

Неманя Матич също отпадна от сметките поради травма. Люк Шоу обаче е в групата и може да получи шанс за изява. На вратата за домакините вероятно ще бъде Серхио Ромеро, а Давид де Хеа ще получи почивка.

Ман Юнайтед е лидер в потока и се нуждае от точка, за да си гарантира първото място. ЦСКА (8.00 за победа на „Олд Трафорд“) е трети в таблицата с равен брой точки с втория Базел (2.50 да бие Бенфика).

Оферта bet365 информира, че всички мачове от Шампионска лига са валидни за промоцията на bet365 Бонус за Евро Мачове от УЕФА. Където може да спечелите бонус до 100% върху печалбата от множествен залог преди мач. Прочетете условията, които важат за спечелване на бонуса 100euro bonus на страницата на bet365 ВХОД. Гледайте На Живо футболни мачове от всички краища на света с Bet365 Livescore.

Следвайте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365.

Bet365 Livescore предава на живо футболни мачове от всички краища на света. Те също предлагат на живо срещи от следните лиги и шампионати: FIFAUEFA, Шампионска лига. Италия Серия А, Висша лига, Ла Лига, Лига 1 Франция, Руска Премиер Лига, САЩ Висша лига, Бундеслига, Лига Европа, Чемпиъншип. Мондиал 2018, Турска Суперлига, БГ Футбол и други. Във Фейсбук можете да откриете програма на предстоящи спортни срещи. Kоито ще бъдат предавани пряко. Както и прогнози за футбол, съвети за залози, коефициенти, класиране, резултати и статистика. Актуални новини за трансфери, контузии, отбори и турнири.

Автор: Бет – БГ / Bet – BG