Манчестър Юнайтед – Челси 28 Април

Двубоят Манчестър Юнайтед – Челси от  Висшата лига на Англия ще се проведе на 28 април (неделя) от 18:30 часа. Лошата форма на Манчестър Юнайтед продължи в средата на седмицата, след като паднаха в 7-ата си загуба от девет състезателни мача, като загубиха с 2-0 у дома, срещу съперниците си от Манчестър Сити.

Коефициентът за победа наМанчестър Юнайтед е 2.70. Равенството в мача е оценено с 3.50. Коефициентът за победа на Челси е 2.70. Вижте ТВ Програма за мача тук.

Коефициентите са валидни към момента на публикуване на събитието и подлежат на промяна. За повече информация и актуални коефициенти, кликнете на банера.

Манчестър Юнайтед – Челси: Статистика Н2Н

Като домакин, Ман Юнайтед не е губил от Челси в последните 5 срещи помежду им.
Пол Погба е голмайстора на Ман Юнайтед с 13 гола. Еден Азар има 16 гола за Челси.bet365
Преди година Ман Юнайтед бяха номер 2 в класирането с 75 точки. Сега са номер 6 с 64 точки.

Манчестър Юнайтед – Челси: Прогноза

Отборът на Маурицио Сарри загуби пет от последните си седем двубоя от Висшата лига, давайки 18 гола и вкарвайки само четири в замяна. Двете им победи в този период дойдоха срещу Фулъм и Кардиф.

Добавете към това и факта, че Челси е загубил всичките си четири от пътуванията си във Висшата лига срещу своите съотборници и по този начин домакинската победа започва да изглежда малко по-вероятно. Манчестър Юнайтед спечели шест от деветте си домакински срещи от Премиър Лийг, откакто Солскяер замени Жозе Моуриньо през декември, а ние ги подкрепяме, за да ги направят седем в неделя.

Следвайте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365. Бъдете информирани и не пропускайте събития с нашата Фейсбук страница. Повече новини за bet365 Premier можете да прочетете на нашата страница bet-bg com.

Прогнозите ни за предстоящи срещи са внимателно проучени и предоставени добросъвестно, но не са гарантирани печалби. Съветваме ви да залагате отговорно и само с пари, които можете да си позволите да загубите.bet365

18+ | Отговорна Игра | BeGambleAware.org

Автор: Бет – БГ / Bet – BG