Манюестър Юнайтед – Лестър bet365

Двубоят между Манюестър Юнайтед – Лестър ще се проведе на 26 август (събота) от 19:30 часа в среща от Висшата лига на Англия. Златан Ибрахимович е мотивиран да покаже значително подобрена версия на себе си спрямо миналия сезон, когато отново облече екипа на Ман Юнайтед.

Коефициентът за победа на Ман Юн е 1.33Равенството в сблъсъка е оценено на 5.50Залози за това Лестър да победят се приемат със ставка 11.00.

Златан Ибрахимович пристигна в Ман Юнайтед през миналото лято като „свободен агент“ и направи зашеметяващ дебютен сезон в английския футбол. Забивайки 28 гола в 46 мача. За нещастие кампанията на 35-годишният швед бе прекратена преждевременно, след като увреди кръстни връзки на коляното през април, заради което не получи удължение на контракта си.

Веднага след това Ибра се подложи на операция, а първоначалните прогнози сочеха. Че той ще може да играе чак в края на календарната година. Бързите му темпове на възстановяване обаче изумиха целия щаб на „червените дяволи“ и те не пропуснаха възможността да си подсигурят услугите на опитния голаджия за още един сезон.

„Чувствам се добре. От операцията насам не съм спрял да тренирам, за мен няма ваканция. Предстои ми ново предизвикателство, но аз съм силен психически и когато се концентрирам върху определена цел, нищо не може да ме спре. Ще премина през всичко, изпречило се на пътя ми, за да постигна целта си. Завръщам се. За да бъда по-добра версия на себе си от преди. Представете си какво значи това“, каза Ибрахимович пред клубната телевизия на 20-кратните шампиони на Англия.

Оферта bet365 информира, че всички мачове от Висша лига са валидни за промоцията на bet365 Бонус за Евро Мачове. Където може да спечелите бонус до 100% върху печалбата от множествен залог преди мач. Прочетете условията, които важат за спечелване на бонуса на страницата на bet365. Гледайте На Живо футболни мачове от всички краища на света с Bet365 Livescore.

Следвайте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365.

Bet365 Livescore предава на живо футболни мачове от всички краища на света. Те също предлагат на живо срещи от следните лиги и шампионати: ФИФА, УЕФА, Шампионска лига, Италия Серия А, Висша лига, Ла Лига, Лига 1 Франция, Руска Премиер Лига, САЩ Висша лига, Бундеслига, Лига Европа, Чемпиъншип, Мондиал 2018, Турска Суперлига, БГ Футбол и други. Тук можете да откриете програма на предстоящи спортни срещи, които ще бъдат предавани пряко. Както и прогнози за футбол, съвети за залози, коефициенти, класиране, резултати и статистика. Актуални новини за трансфери, контузии, отбори и турнири.

Автор: Бет – БГ / Bet – BG