Ман Сити – Динамо Загреб 01 Октомври

Двубоят между Ман Сити – Динамо Загреб ще се проведе на 01 Октомври (вторник) от 22:00 часа в среща от УЕФА Шампионска лига. Манчестър Сити задържа предизвикателството си във Висшата лига, като вървеше победи с 3:1 Евертън, но тази година те са фокусирани върху Шампионската лига.

Коефициентът за победа на Ман Сити е 1.071Равенството в сблъсъка е оценено на 11.00. Коефициентът за победа на Динамо Загреб е 34.00Вижте ТВ Програма за мача тук.

Коефициентите са валидни към момента на публикуване на събитието и подлежат на промяна. За повече информация и актуални коефициенти, кликнете на банера.

Ман Сити – Динамо Загреб: Двубой Статистика

Ман Сити не са губили в последните 17 свои домакинства.
Ман Сити са в победна серия от 4 мача.

Ман Сити – Динамо Загреб: Прогноза

Ние подкрепяме още една голяма победа за Сити, който трябва да укрепи мястото си в срещата на върха на тази група с победа в средата на седмицата. Сити очаква добрата им серия да продължи, а осемте загуби на Загреб в последните девет пътувания от груповата фаза в това състезание предполагат, че между тях ще има значителна разлика в качеството. bet-bg

Следвайте всички залози и прогнози за Шампионска Лига само по bet365. Бъдете информирани и не пропускайте събития с мобилното приложение на bet365 mobile. Ако все още нямате профил, имате право на начален бонус след bet365 регистрация. Повече новини за bet365 Champions League УЕФА Шампионска лига можете да прочетете на нашата страница bet-bg com.

Прогнозите ни за предстоящи срещи са внимателно проучени и предоставени добросъвестно, но не са гарантирани печалби. Съветваме ви да залагате отговорно и само с пари, които можете да си позволите да загубите.

18+ | Отговорна Игра | BeGambleAware.org

Автор: Бет-БГ.ком / BET-BG.com