Ман Сити – Порт Вейл събота 04 Януари

Двубоят Ман Сити – Порт Вейл от FA Cup ще се проведе на 04 Януари (събота) от 19:31 часа. Манчестър Сити започват защитата си за титлата на ФА Къп с плътно изглеждащ мач от третия кръг у дома в екипа на Лига Втора Порт Вейл в събота, а гражданите ще очакват още един уикенд на стадиона в Етихад този уикенд.

Коефициентът за победа на Ман Сити е 1.04. Равенството в мача е оценено с 17.00. Коефициентът за победа на Порт Вейл е 26.00. Вижте ТВ Програма за мача тук.

Коефициентите са валидни към момента на публикуване на събитието и подлежат на промяна. За повече информация и актуални коефициенти, кликнете на банера.

Ман Сити – Порт Вейл: Статистика Н2Н

Порт Вейл не е побеждавал в последните си 3 мача срещу Ман Сити.
Порт Вейл нямат загуба в последните си 5 мача.
Ман Сити са в серия от 3 поредни домакински победи.

Ман Сити – Порт Вейл: Прогнозa

Сити отбеляза три или повече гола в 16 от гореспоменатите 31 мача на стадион „Етихад“ и като преди това проявиха много безпощадност срещу опозиция от по-ниска лига, ние подкрепяме Сити отново да постигнат удовлетворителен финален резултат. bet-bg

Следвайте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365. Насладете се на много спортове с bet365 на живо. Бъдете информирани и не пропускайте събития с нашата Фейсбук страница. Повече новини за bet365 FA Cup можете да прочетете на нашата страница bet-bg com.

Прогнозите ни за предстоящи срещи са внимателно проучени и предоставени добросъвестно, но не са гарантирани печалби. Съветваме ви да залагате отговорно и само с пари, които можете да си позволите да загубите.

18+ | Отговорна Игра | BeGambleAware.org

Автор: Бет – БГ / Bet – BG