Ман Юнайтед – Ливърпул 24 Февруари bet365

Двубоят Ман Юнайтед – Ливърпул от  Висшата лига на Англия ще се проведе на 24 февруари (неделя) от 16:05 часа. Оле Гунар Солскяер може да е получил сравнително лесен старт на живота като междинен мениджър на Манчестър Юнайтед, но всичко това се промени миналата седмица.

Коефициентът за победа на Ман Юнайтед е 3.10. Равенството в мача е оценено с 3.50. Коефициентът за победа на Ливърпул е 2.37. Вижте ТВ Програма за мача тук.


Коефициентите са валидни към момента на публикуване на събитието и подлежат на промяна. За повече информация и актуални коефициенти, кликнете на банера.

Ман Юнайтед – Ливърпул: Статистика Н2Н

Като домакин, Ман Юнайтед не е губил от Ливърпул в последните 5 срещи помежду им.
Пол Погба е голмайстора на Ман Юнайтед с 11 гола. Мохамед Сала има 17 гола за Ливърпул.
Ливърпул нямат загуба в последните си 6 мача.

Ман Юнайтед – Ливърпул: Прогноза

Мъжете на Юрген Клоп не са в най-добрата си форма. Те не успяха да се възползват пълноценно от домакинските си предимства в нулевото равенство срещу Байерн Мюнхен в средата на седмицата и спечелиха само 3 от последните си 8 състезателни мача.

Във Висшата лига, те имат 3 победи в 6 мача и само 1 от тях беше като гостуващ отбор. Следователно пътуването до Олд Трафорд в момента не е лесно. Дори и при злополучно пребиваване на Моуриньо, Манчестър Юнайтед загуби само 1 домакински мач във Висшата лига през целия сезон. За да влошат нещата за пътуващите фенове, Ливърпул е спечелил само 1 от последните си 4 мача от Премиър Лийг срещу опозицията на Голямите шест.

Въпреки това става все по-лошо – Ливърпул не успя да спечели в 8 от последните си 9 пътувания до Олд Трафорд, като загуби и 7. Като се има предвид всичко това е изненадващо, че посетителите са толкова силни фаворити, и смятаме, че стойността е в победа на Манчестър Юнайтед или Двоен залог победа или равенство, заедно с 1-1 предсказване на точния резултат.

Ние също подкрепяме Пол Погба, за да продължи отличната си форма. Френският полузащитник е един от най-добрите играчи в лигата в момента и намери мрежата срещу Челси в понеделник. Той е вкарал много впечатляващи 6 гола в последните си 4 домакински излета, така че изглежда страхотна цена за нашите прогнозни цели.

Официални спонсори на Висша лига са: Carling, Nike, TAGHeuer, Barclays.   bet-bg.com

Следвайте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365. Бъдете информирани и не пропускайте събития с нашата Фейсбук страница.

Прогнозите ни за предстоящи срещи са внимателно проучени и предоставени добросъвестно, но не са гарантирани печалби. Съветваме ви да залагате отговорно и само с пари, които можете да си позволите да загубите.

18+ | Отговорна Игра | BeGambleAware.org

Автор: Бет – БГ / Bet – BG