Ман Юнайтед – Партизан 07 Ноември

Двубоят между Ман Юнайтед – Партизан ще се проведе на 07 ноември (четвъртък) от 22:00 часа в среща от Лига Европа. След дълго просрочена серия от три мача, Манчестър Юнайтед се завърна на земята, която става все по-позната за тях през този сезон, когато загубиха с 1:0 от Борнемут в събота.

Коефициентът за победа на Ман Юнайтед е 1.40. Равенството в мача е оценено с 4.33. Коефициентът за победа на Партизан е 9.50. Вижте нашата пълна футболна ТВ програма.

Коефициентите са валидни към момента на публикуване на събитието и подлежат на промяна. За повече информация и актуални коефициенти, кликнете на банера.

Ман Юнайтед – Партизан: Статистика Н2Н

Ман Юнайтед не са губили в последните 5 свои домакинства.

Ман Юнайтед – Партизан: Прогноза

След като два от тези мачове завършиха 1-0 за мъжете на Оле Гунар Солскяер, ние очакваме подобен резултат за този мач. Манчестър Юнайтед са вкарали точно един гол осем пъти през този сезон и тепърва ще отстъпват в Лига Европа, така че очакваният резултат за победа на домакините и под 2.5 гола  изглежда обещаващ. bet-bg

Следвайте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365. Бъдете информирани и не пропускайте събития с мобилното приложение на bet365 mobile. Ако все още нямате профил, имате право на начален бонус след bet365 регистрация. Повече новини за bet365 Europa League можете да прочетете на нашата страница bet-bg com.

Прогнозите ни за предстоящи срещи са внимателно проучени и предоставени добросъвестно, но не са гарантирани печалби. Съветваме ви да залагате отговорно и само с пари, които можете да си позволите да загубите.

18+ | Отговорна Игра | BeGambleAware.org

Автор: Бет-БГ.ком / BET-BG.com