Ман Юнайтед с две нови попълнения

Хенрик Мхитарян вече е играч на Манчестър Юнайтед. Това обяви досегашният клуб на арменеца Борусия (Дортмунд) 27-годишният футболист напуска Германия след три отлични сезона в Бундеслигата.

Второто попълнение в отбора е Златан Ибрахимвич.Той подписа официален договор с клуба снощи.

Bet365 Livescore предава на живо футболни мачове от всички краища на света. Те също предлагат на живо и други популярни спортове като баскетбол, тенис, волейбол, билярд и много други. Тук можете да откриете предстоящи спортни събития, които ще бъдат предавани пряко. Това означава, че най-популярните събития от света на спорта ще бъде само на един клик разстояние.

Следвайте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365. Бъдете информирани и не пропускайте събития с нашата Фейсбук страница.

Нека Ви напомним, че всички страхотни пазари, на които bet365 предлагат достъп, включително и На Живо. Достъпни са и за мобилен телефон или таблет с bet365 Навсякъде. Прочетете условията, които важат за спечелване на бонуса на страницата на bet365.

Още по-лесно е с новото приложение на Bet365 Livescore – 365Scores. Приложението позволява да изберете Вашите любими екипи и лиги, за да създадете Ваш собствен Спортен канал, включително всички резултати, позиции, спортни новини, съобщения, трансфери и важни събития във Facebook. Всичко на едно място, а преживяването е уникално. Livescore приложението на 365Scores покрива хиляди различни лиги и спортове по света: Висша Лига, Бундеслига, Серия A, Ла Лига, Шампионска лигаMondial 2018, Открито първенство по тенис на Австралия, Уимбълдън, NFL и много други.

Автор: Бет – БГ / Bet – BG