Марибор – Розенборг сряда 07 Август

Двубоят между Марибор – Розенборг ще се проведе на 07 Август (сряда) от 21:15 часа в среща от Квалификациите на УЕФА Шампионска лига. Не беше лесно, но Марибор едва не успя да се справи през предишния кръг, тъй като тяхното поражение с 3: 2 от домакините им позволи да прогресират срещу гостите.

Коефициентът за победа на Марибор е 2.10Равенството в сблъсъка е оценено на 3.10. Коефициентът за победа на Розенборг е 3.75Вижте ТВ Програма за мача тук.

Коефициентите са валидни към момента на публикуване на събитието и подлежат на промяна. За повече информация и актуални коефициенти, кликнете на банера.

Марибор – Розенборг: Двубой Статистика

Двата отбора не са се срещали помежду си до момента.

Марибор – Розенборг: Прогноза

Ако сравним домашните усилия на Марибор с усилията на Розенборг за пътуване, тогава домакините са тези, които изгледат по-вероятните победители. Розенборг отбеляза три и отстъпи два гола в две гостуващи квалификации, докато Марибора отбеляза четири и отстъпи един в двете си домакински квалификации. Тези доказателства сочат, че Марибор се е справил много по-добре у дома, отколкото гостите на Розенборг. bet-bg

Следвайте всички залози и прогнози за Шампионска Лига само по bet365. Бъдете информирани и не пропускайте събития с мобилното приложение на bet365 mobile. Ако все още нямате профил, имате право на начален бонус след bet365 регистрация. Повече новини за bet365 Champions League УЕФА Шампионска лига можете да прочетете на нашата страница bet-bg com.

Прогнозите ни за предстоящи срещи са внимателно проучени и предоставени добросъвестно, но не са гарантирани печалби. Съветваме ви да залагате отговорно и само с пари, които можете да си позволите да загубите.

18+ | Отговорна Игра | BeGambleAware.org

Автор: Бет-БГ.ком / BET-BG.com